1
Випускники «Carclean Academy»: Юрій і Юлія Тимощуки (м. Здолбунів)

Ніщо так не поєднує сім’ю, як спільні інтереси! Це підтвердять Юрій і Юлія Тимощуки, які обоє захоплюються автомобілями, разом працюють і разом пройшли комплексний курс детейлінгу в «Carclean Academy»!



Про сімейний бізнес, спільне навчання та подальші плани Юрія і Юлі — у нашій розмові.

Юрію, Юлю, як давно ви займаєтеся авто і що саме робите?

Юрій. 19 років — практично зі школи. Перепродаємо автомобілі, пригнані з-за кордону. Також перевзуваю авто, накачую шини азотом, роблю балансування коліс.

Юлія. Я в цій сфері років 7. Паралельно займаємося продажем мотоекіпірування. Маємо власне двоповерхове приміщення. На першому поверсі 2 бокси під авто, на другому — магазин одягу та аксесуарів для мотоспорту.

Хто був ініціатором пройти навчання по детейлінгу?

Юлія. Я. Моє захоплення детейлінгом почалося з авто, пригнаного з Польщі. Воно було у жахливому стані, салон — ну дуже брудний. Вирішила самостійно зробити хімчистку, почала цікавитися технологією, читати і дивитися відео про це. За 3 дні справилася. Дещо, правда, зіпсувала, бо, не знала, як робити правильно. Тепер вже знаю (сміється).



Остаточним поштовхом до рішення пройти навчання став випадок із недобросовісним майстром, який мав перефарбувати і сполірувати авто. Бачила, що він робить не на совість, і думала: ну невже ми не можемо навчитися і самі робити все так, як треба? Це ж скільки нервів зекономить! Вирішила: все, їду!

Юрій. Юля знайшла вас в інтернеті і каже: — Ти собі як хочеш, а я їду.
— То що, — відповідаю, — я теж їду.



Поділіться враженнями від навчання.

Юрій. Отримали більше, ніж очікували. Все супер.

Юлія. Відчувається високий рівень. Навіть не думала, що так сподобається і що все в нас вийде. Тренер показує, дає роботу і робиш, доки не засвоїш. Круто, що нам дали самим машину робити. Якби було менше практики, я би так все не зрозуміла. Хай вийшло не зовсім ідеально, але ж вийшло!

Що найбільше сподобалося?

Юрій. Мені реставрація шкіри. Вже бачу, де я це буду застосовувати. Окрім салонів авто, в мотоекіпіруванні є багато шкіряного одягу, який потрібно привести до належного стану. А ще шоломи, взуття тощо.



Юля. Мені дуже «зайшов» екстер’єр. Полірування — це взагалі ВАУ! Одразу бачиш результат, і хочеться зробити ще більше. Вже уявляю собі реакцію клієнта.



Звичайно, для дівчини це фізично важко. Але, думаю, Юра буде робити абразивне полірування, а я фінішне — і все буде супер (сміється).

Ще вразив результат очистки дисків. Вони реально стали як нові! Також відкриттям для нас став антидощ — я такого ніде раніше не бачила. Дуже багато всіляких інновацій.

Ми працювали на своєму авто. Коли я зняла відео «до/ після» і виклала в інтернет, друзі думали, що ми нову машину купили (сміється).

Що найважче вам далося?

Фізично — полірування, а по затрачених зусиллях — напевно, хімчистка.

Чи хотіли би ще чомусь навчитися?

Так, поклейці антигравійної плівки. Зараз це дуже затребувана послуга. Загалом детейлінг — це така професія, яка змушує постійно розвиватися. Але і перспектив у цій галузі багато — зараз майже всі мають авто, і всі хочуть, щоб воно було гарне.

Де плануєте застосовувати отримані знання і навики?

Поки що в себе, на пригнаних машинах. Потрібно набити руку і набути досвіду. Згодом, коли війна закінчиться, дуже хотілося б відкрити свою невелику детейлінг-студію. Нам сподобалося бути детейлерами!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.