1
Випускники «Carclean Academy»: Роксолана Дмитрук (м. Луцьк)

Інколи життя робить ну дуже круті повороти! Наприклад, юрист-правознавець Роксолана Дмитрук з м. Луцьк навіть подумати не могла, що стане директором СТО, а потім ще й детейлером!



Роксолана пройшла в «Carclean Academy» навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» і планує запустити цю послугу на своєму СТО.

Але про все по порядку!

Роксолано, як ти, юрист за освітою, потрапила на роботу в СТО?

То все мій рідний дядько (сміється)! Він — власник СТО «Pribalt Service». І на той час, коли я після навчання повернулася в Луцьк, якраз відкривав ще одну філію. Запропонував нею займатися.

Чесно кажучи, дуже сумнівалася: вмію водити, в загальному щось по автомобілях знала, але ж не так детально! Ну, думаю, спробую. Це був 2017 рік. Так вже 6 років і працюю в автомобільній сфері.

В 2020 році ми одну філію закрили і розширили СТО на вулиці Карбишева. Маємо велике приміщення і великий перелік послуг. Зараз хочемо відкрити детейлінг — є для цього місце і можливості. Розпочнемо з хімчистки.



Є запити від клієнтів?

Так, запитують. Біля нас знаходиться авторинок, і в базарний день маємо багато перекупів на діагностику автомобілів. Вони часто цікавляться, де можна ще зробити хімчистку. Ну ми подумали: чого ж будемо відсилати десь там в гараж, якщо можемо зробити все комплексно на місці? Вирішили, що хімчисткою буду займатися я. Так потрапила до вас на курс «Детейлінг інтер’єру».



Поділися враженнями від навчання.

Страшно було! Думала: «Так, я буду сама. Зараз щось будуть питати, а я не буду знати».

А тут тренер каже: — Дивись, я роблю так, а ти робиш так.

Стаєш — і працюєш. Підхід дуже класний. Покроково, безпосередньо в роботі розказується, як і що робити.



Загалом навчання мені дуже сподобалося. Колектив хороший, комфортна і весела атмосфера.

Важко було навчатися?

Більше морально (сміється). Був страх щось зіпсувати. Думала: а раптом я щось перетру, зітру, спалю? Але, слава Богу, обійшлося (сміється).

Хімчистка салону — це як прибирання вдома. Так, треба попрацювати. Але коли бачиш результат, розумієш, для чого ти це все робив.

Чи хотіла би ти навчитися ще якимось послугам?

Цікаво було б пройти курс по екстер’єру, адже плануємо ще й автомийку. Є все для цього необхідне — місце, злив, естакада.

Де для початку плануєш вдосконалювати отримані навики?

Потренуюся на татовій машині (сміється). А там і хлопці з роботи свої автомобілі пропонують. А потім вже можна переходити до клієнтських авто.

Успіхів тобі, Роксолано!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.