1
Випускники «Carclean Academy»: Володимир Данча (м. Хуст, Закарпатська обл)

— Якщо нема кому добре зробити, навчися і зроби сам, — переконаний Володимир Данча із Закарпаття. Тож коли зіштовхнувся з неякісним обслуговуванням авто, вирішив: якщо у його місті немає кому надавати якісні детейлінг-послуги, то це робитиме він! Пройшовши навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» в «Carclean Academy», наш випускник відкриває власну студію у Хусті!



Володимире, розкажи цю історію з неякісно зробленим авто.

Здав машину на хімчистку, дуже погано мені її почистили. Зробив висновок, що у нашому місті просто немає нормального детейлінгу. Потрібна професійна студія, де будуть надаватися послуги на високому рівні. Вирішив: а чому б мені це не робити?

Ти раніше мав справу з автомобілями?

Ні. Працював у сфері торгівлі. Але завжди подобалися гарні авто і догляд за ними. Зважив всі «за» та «проти» і вирішив кардинально поміняти свою діяльність. Але, вважаю, якщо вже братися за щось всерйоз, потрібно це робити добре. А так як я не мав ані досвіду, ані навиків, обов’язково потрібно було пройти кваліфіковане навчання. Самоучка — це не варіант.



Чому вибрав «Carclean Academy»?

Більше місяця шукав, де пройти навчання. Про вашу Академію дізнався з інтернету. Почитав відгуки, переглянув фото і відео, все сподобалося. Вибір зробив швидко. Певний час ще чекав моменту, щоб студія була практично готова до запуску. Щоб повчитися і одразу стати до роботи.



Поділися враженнями від навчання.

Все супер! Атмосфера чудова, дружний і привітний колектив. Тренер — професіонал своєї справи. Все детально розказав і показав, відповідав на всі мої запитання. Я задоволений дуже. Оцінка відмінно (сміється).



Приємною несподіванкою стало безкоштовне житло. Не звик, що таке буває. Я вже шукав якийсь готель у вашому місті. А тут приїхав, одразу поселили, є стоянка для авто. Дуже зручно! Обов’язково приїду до вас ще. У майбутньому хочу пройти навчання по реставрації шкіри і поліруванню.



Плануєш одразу по приїзду розпочати роботу?

Так. Зараз доробляємо ремонт у студії, найближчим часом плануємо відкритися. Думаю, все вийде.

Ми в цьому впевнені! Успіхів тобі, Володимире!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.