1
Випускники «Carclean Academy»: Павло Голинський (м. Івано-Франківськ)

— Маю досвід роботи в різних сферах, але завжди повертався до автомобілів. Впевнений, що робота в детейлінгу даватиме мені задоволення і хороший заробіток, — розповідає Павло Голинський з м. Івано-Франківськ. Він завершив курс «Детейлінг інтер’єру» в «Carclean Academy», отримав сертифікат детейлера і планує реалізувати себе в галузі автомобільної краси!



Павле, розкажи про себе.

За освітою юрист. Працював у різних сферах, тільки не за спеціальністю (сміється). Відучився і зрозумів, що це не моє покликання. Пробував себе багато де: працював у пральному бізнесі, піцейоло, адміністратором готелю, у СТО та шиномонтажі, менеджером по автозапчастинах, оператором АЗК.

Що привело тебе в детейлінг?

Завжди любив красиві автомобілі. Дивився відео детейлінг-послуг в інтернеті, дуже подобався результат. 90% вживаних машин після детейлінгу виглядають як з автосалону. Загалом захоплює детейлінг-культура.



Що спонукало їхати на навчання і чому саме до нас?

Детейлінг зараз актуальний напрямок, який швидко розвивається. Вирішив внести новий подих у своє життя і зайнятися тим, що давно подобалося. Налаштований на роботу і маю великі сподівання, що це в подальшому дасть мені змогу розвиватися, хороший заробіток і задоволення.

Щодо навчання розглядав різні варіанти — Івано-Франківськ, Львів, Київ. Шукав досвідчену школу, яка має хорошу базу. По цих критеріях «Carclean Academy» підійшла ідеально. Читав про вас, переглядав відгуки, фото і відео. Зрозумів, що мені імпонує ваш підхід до навчання. Захотілося приїхати саме сюди.



Поділишся враженнями?

Такі детейлінг-студії, як у вас, бачив тільки на відео (сміється). Все продумано, правильно розташовано і організовано, високий рівень роботи і чудовий колектив. Враження дуже хороші.



Розкажи про навчання.

Все зрозуміло і доступно. Працював на автомобілі з текстильним салоном, але тренер розказала і показала й специфіку роботи зі шкірою. Всю отриману інформацію пройшли на практиці, все зробив і відчув своїми руками. Звичайно, питань ще багато, але поступово все вкладається в голові.



Атмосфера чудова, легка, ненапружена обстановка. Умови проживання відмінні. Все супер. Єдине, що хотілося б більше часу.

Які плани після навчання?

Відшліфувати отримані навики до високого рівня і набути практичного досвіду. Потім буду думати про відкриття власної студії.

Бажаємо успіхів!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.