1
Випускники "Carclean Academy": Василь Ткач (м. Дрогобич)

Про організацію курсу «Поклейка антигравійної плівки» в «Carclean Academy» ми розповідаємо часто і багато. Своїми враженнями поділилися й учасники крайнього потоку!

Василь Ткач приїхав до нас із міста Дрогобич, що на Львівщині. Детейлінгом займається 16 років. Автомобілі — то його любов!



— Зараз маю невелику студію, займаюся мийкою, поліруванням і хімчисткою. Давно хотів додати послугу поклейки плівки, адже це зараз дуже затребувано. Для старту бракувало знань і навиків. Здається, що там важкого, клеїти плівку? Але насправді нюансів дуже багато, і в ютубі про них не дізнаєшся. Тому вирішив пройти якісне навчання. Про Богдана Савку (тренер курсу — авт.) чув як про надзвичайно кваліфікованого спеціаліста, який дуже добре навчає. А ще як побачив, що він проводить курс в «Carclean Academy», про яку теж наслуханий, то вже не сумнівався!

Навчанням дуже задоволений, воно перевершило всі мої очікування! 4 дні пролетіли непомітно, було надзвичайно цікаво! Разом з тренером ми клеїли плівку на декілька авто різних моделей, вчилися накидати, розтягувати, підрізати. Богдан все детально розказує і показує, просто і доступно подає інформацію. Скажу так: на цьому навчанні ви дізнаєтеся дуже багато професійних моментів, яких у відкритому доступі точно немає.



Ще хочу відмітити комфортні умови для навчання. Крута, технологічна студія, де є все, що хотілося б мати і у себе. Надають житло, годують.

Однозначно рекомендую!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.