1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Слайковський (м. Кривий Ріг)

— Якщо хобі ще й приноситиме гроші, буде взагалі супер, — сміється Андрій Слайковський з м. Кривий Ріг. Поряд з основною роботою він вирішив зайнятися тим, що давно подобається. Ну і приїхав в «Carclean Academy» здобувати професію детейлера!



Андрію, розкажи, де працюєш і що тебе пов’язує з автомобілями.

За фахом я гірничий інженер підземної розробки, все життя працюю в гірничодобувній промисловості. Автомобілі — це моє захоплення, завжди ними цікавився. Щось пробував робити зі своїм авто, але так, на аматорському рівні. Якогось професійного досвіду не маю.

Чому вирішив навчатися?

Зараз такий час, що потрібно мати запасний варіант заробітку. Подумав: чому б не заробляти на тому, що мені подобається?

Так як звик до всього підходити серйозно, почав шукати, де навчитися детейлінгу. А де шукати? Звичайно в інтернеті! Читав, дивився відгуки, фото і відео. З того, що я побачив, школа «Carclean Academy» мені сподобалася найбільше.



Чи виправдалися твої сподівання щодо навчання?

Так, маю дуже хороші враження. Чудовий колектив, гарне відношення і доступне навчання.Важливо, що багато практики: балачки балачками, а тут береш і робиш. Тренер показав, у процесі поправив чи підказав, але ти все пройшов самостійно. Руки запам’ятовують, що за чим.



Дуже зручно, що у вартість навчання включене проживання. А обіди — це взагалі фантастично. Ні про що не треба переживати, можна спокійно навчатися.

Що найбільше запам’яталося?

Найефектніший етап — це, звичайно, полірування. Що було і що стало — як перший раз робиш, то взагалі в шоці, що таке можливо!



Але загалом все було цікаво, адже для мене це в новинку.

Які плани на найближче майбутнє?

Хотілося б розвиватися у цій сфері. Вже є певні плани і примітки щодо приміщення. Звичайно, не терпиться приступити до роботи, але в детейлінгу підготовка надзвичайно важлива. Тому все буде в свій час.

Щиро бажаємо успіху і віримо, що в тебе все вийде!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.