1
Випускники «Carclean Academy»: Юліан Семенюк (м. Дубно)

Я за освітою юрист, а за покликанням — детейлер, — сміється Юліан Семенюк з м. Дубно. Він з підліткового віку захоплюється автомобілями і завжди мріяв відкрити власну студію детейлінгу. Першим кроком до здійснення мрії стало навчання в «Carclean Academy»!



Юліане, чому ти, маючи професію юриста, вирішив зайнятися автомобілями?

Спочатку були автомобілі, а вже потім юриспруденція. Машинами захоплююся з дитинства. Років з 14-15 улюбленою справою було дивитися відео в інтернеті, як полірують і чистять авто. Що завжди ловило мій погляд — це «до» і «після», коли машина приїжджає брудна і потерта, а виїжджає чиста і гарна.

З часом купив мінімальний набір хімії і почав пробувати щось робити на своєму автомобілі. В університеті вперше задумався про власну справу, хотіли з другом відкрити міні-детейлінг у Львові. Тоді ж перший раз почув про «Carclean». Одного разу сиділи, рахували, складали кошторис, що і скільки нам потрібно. Друг мав познаходити обладнання, а я — зробити візуал в соцмережах. Ну і назву треба було придумати. Зрозуміло, щось із автомобілями має бути зв’язано. Одразу ідея: «чиста машина» — Карклін. Дивлюся в інтернеті — така компанія вже є. Так що ми з вами знайомі давно (сміється).



Потім навчання, сесія, а далі коронавірус. Так воно все з власним бізнесом і затихло. Але машинами все одно продовжував займатися.

Певний час приганяли з-за кордону авто. Ну а якщо хочеш на тій машині щось заробити, треба її привести в порядок. Потрохи полірував, хімчистив. Без досвіду, по ютубу, але дуже старався. І якось непогано виходило.

Як з’явилося рішення піти навчатися детейлінгу?

Ну я ж не відмовився від думки відкрити щось своє. Почав складати список потрібного обладнання, потрохи все підкупляв. Знайшов підходяще приміщення — 200 квадратів, 5 машино-місць. Залишилося знайти, з ким працювати.

Розповідаю знайомому: так і так, надумав відкривати студію, але з працівниками проблема. Потрібно когось, щоб вмів полірувати. А він мені каже: в Луцьку є «Carclean», а в них — навчальний центр, де полірувати вчать. Піди сам навчися, а потім вже будеш своїх працівників вчити. Переночував я з цією думкою, а наступного дня зателефонував і записався.



Задоволений навчанням?

Дуже! Чесно кажучи, не хочеться їхати. У вас дуже класний колектив, атмосфера крута. Відчуваю вже себе частиною команди (сміється).

На навчанні дуже багато інформації, але вона вся структурована і чітко подається. Тренер постійно поряд, можна запитати все, що цікавить. Багато практики. Загалом все круто і професійно. Дізнався і навчився багато, тому по приїзду — одразу до роботи у власній студії!

Успіхів тобі, Юліане!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.