1
Випускники «Carclean Academy»: Ростислав Кравченко (Сєверодонецьк-Київ)

Навіть якщо все складається не так, як хочеться, потрібно все одно йти до мети, — впевнений випускник «Carclean Academy» Ростислав Кравченко! Колишній поліцейський з м. Сєверодонецьк Луганської області через війну змушений був виїхати з рідного міста і заново будувати життя у Києві. Так як давно захоплюється детейлінгом, вирішив реалізувати себе у цій сфері.



Ростиславе, розкажи про себе.

За спеціальністю я автомеханік, але одразу після навчання пішов у Національну поліцію. Майже 5 років працював в Управлінні патрульної поліції Луганської області. Але на зарплату поліцейського прожити складно, тому незадовго до війни звільнився. У планах було переїхати в Харків, пропонували там роботу.

Попередньо вирішив трохи відпочити і поїхав на місяць до батьків у Сєверодонецьк. І якраз у цей час почалася війна. Виїхав спочатку у Дніпро, потім — у Київ. Разом з друзями працював на будівництві. Зараз хочу перейти в сферу детейлінгу.

Знаємо, що ти захоплюєшся автомобілями давно. Розкажи про це детальніше.

Пам’ятаєте, була така популярна гра «Need for Spead», де можна було всякий тюнінг авто робити? Я ще був малий, але так мені це подобалося! З того часу зацікавився автомобілями. Коли виріс, з віртуальних переніс це захоплення на реальні машини.



Маєш досвід у детейлінгу?

На моєму першому авто були бампера побиті. Звернувся до знайомого, який займався детейлінгом, і разом з ним ми ті бампера зробили. Так в нього і залишився працювати паралельно з основною роботою. 4 дні в поліції, а потім 4 вихідних — в його студії. Думав, звільнюся з поліції і буду далі у цій сфері працювати. Війна трохи переінакшила плани, але зараз знову повернувся до цієї думки.

Чому вирішив навчатися і як дізнався про «Carclean Academy»?

Хочу бути професіоналом і добре заробляти, а для цього потрібно знати і вміти.
Про «Carclean Academy» знаю ще з 2020 року, і з того часу хотів вчитися тут. Тому знав зразу, куди поїду на навчання.



Задоволений своїм вибором?

Дуже! Навіть з’явилася думка тут залишитися працювати. Колектив кайфовий, тренер допомагає, підказує, розказує. Навчання дуже цікаве і доступне. Проживання, харчування — все супер!



Однозначно, самому цьому всьому важко було би навчитися. Тому моя порада: якщо ви плануєте займатися детейлінгом серйозно, рекомендую все ж таки пройти професійне навчання. І «Carclean Academy» для цього підходить якнайкраще!

Дякуємо! Успіхів тобі, Ростиславе!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.