1
Випускники «Carclean Academy»: Петро Курельчук (м. Славута)

— Захоплення детейлінгом для мене почалося з мотоциклів, — розповідає випускник «Carclean Academy» Петро Курельчук з м. Славута Хмельницької області. — Дуже подобалося їх мити і чистити. Поступово перейшов до догляду за автомобілями. Наразі планую займатися цим професійно.

Розпочав Петро свою кар'єру детейлера з хімчистки автомобілів у власному гаражі. А щоб робити це якісно та правильно, пройшов навчання за напрямком «Детейлінг інтер’єру» в нашій Академії детейлінгу і отримав сертифікат європейського зразка!



Петре, розкажи про свій шлях до детейлінгу.

Ще зовсім малим отримав у подарунок від тата мотоцикл. Самостійно за ним доглядав, вимивав і начищав. Потім придбав власний автомобіль і перейшов на нього. Отримую від роботи з машинами величезне задоволення. Подумав: а чому б не заробляти гроші на тому, що подобається?



Місяців 3 тому почав робити платні хімчистки. Працюю у своєму гаражі. Ніби й інформації багато, і результат роботи непоганий, а хочеться робити ще краще. Тому вирішив пройти навчання.

Як дізнався про «Carclean Academy»?

Знайшов вас в Інстаграмі, певний час стежив за вашою сторінкою. Сподобався ваш підхід. Зателефонував і записався.



Які враження від навчання?

Дуже подобається. Навчають доступно і зрозуміло. Чудова атмосфера, комфортне житло, все дуже зручно. Настільки класно, що я навіть не можу слів підібрати!



Дізнався багато для себе нового, наприклад, як правильно чистити шкіру. Ну і тепер я знаю, як можна швидше і краще хімчистити автомобілі (сміється).



Але це лише початок: думаю, через певний час приїду до вас на курс по екстер’єру.

Які плани на найближче майбутнє?

Поки що працюватиму у власному гаражі, буду робити хімчистки, відточувати навики і набувати досвіду. Згодом хотілося б орендувати приміщення і розширити спектр послуг.

Петре, бажаємо, щоб твої плани стали реальністю!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.