Випускники «Carclean Academy»: Олександр Чертовських (м. Київ)

Такі різні історії у наших студентів, і кожна з них цікава та особлива!

Сьогодні наш співрозмовник — випускник курсів «Детейлінг екстер’єру» та «Поклейка антигравійної плівки» Олександр Чертовських з міста Київ. Економіст за освітою, наш студент перепробував себе у різних сферах діяльності. Вирішив займатися детейлінгом і приїхав в «Carclean Academy» за знаннями!



Олександре, розкажи про себе.

Я закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за спеціальністю «Економіка підприємства». Вже з 2 курсу працював у банку, після навчання пішов на державну службу. Зарплата там була невелика, тому почав шукати більш прибуткову роботу. Працював торговим агентом, ріелтором, мав у свій час точку на радіоринку. Потім купив кілька автомобілів і відкрив службу таксі. Одного разу розговорився з одним із водіїв, який раніше працював електриком на СТО. Каже: «Не хочеш спробувати відкрити станцію техобслуговування? Піду до тебе на роботу». Ну я і загорівся. Ось так 6 років тому відкрив СТО.

Складно було?

Спочатку дуже важко, адже був зовсім не в темі. Почав читати, дивитися відео, щоб хоч трохи щось розуміти. З часом, звичайно, навчився.

Але у такому бізнесі завжди є одна з двох проблем: або немає майстрів, або немає роботи. З початком війни не стало ні того, ні іншого. Зрозумів: прийшов час щось змінювати.



Чому зупинився на детейлінгу і чому вирішив поїхати на навчання?

Причин кілька. По-перше, це не надто крута зміна діяльності: я далі буду займатися автомобілями, але трохи в іншому ракурсі. По-друге, дуже люблю наводити красу в авто, отримую велике задоволення від такої роботи. По-третє, є приміщення, яке можна переобладнати під детейлінг-студію.

Але, щоб змінити направлення бізнесу, потрібно детально розібратися і знати, що до чого. Тому й вирішив спочатку навчитися всім тонкощам практичної роботи.



Як обирав школу детейлінгу?

Розглядав школи в Києві, Луцьку та Одесі. Найбільше сподобався підхід до навчання в «Carclean Academy». І своїм вибором я задоволений. Враження найкращі.



Що найбільше запам’яталося?

Те, що практично немає теорії. Навчання відбувається на практиці. Тренер показав, і ти одразу пробуєш зробиш сам, а спеціаліст контролює і направляє. Незвично трохи, адже ми звикли, що спочатку треба розказати. Але такий підхід досить дієвий.



Важко було навчатися?

Ні, все подається доступно і зрозуміло. Звичайно, є фізична втома, адже руки не звикли до таких навантажень.

Ти раніше не полірував, страшно було?

Ні, тренер сказав, що у будь-якому випадку все поправимо (сміється).



Що плануєш одразу після навчання?

Переобладнувати своє приміщення під детейлінг і паралельно відточувати отримані навики.

Бажаємо тобі успіхів! Завжди готові підтримати!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.