1
Випускники «Carclean Academy»: Роман Остроушко (м. Кропивницький)

— Щоб отримати найкраще, потрібно прикласти хоча б якісь зусилля, — переконаний наш випускник Роман Остроушко з м. Кропивницький. Він хотів навчатися саме в «Carclean Academy», і відстань у 700 км не стала перешкодою!



Романе, нам дуже приємно, що ти обрав саме нас. Що обумовило твій вибір?

Це було якось інтуїтивно. Обирали разом із дружиною між Одесою, Києвом і Луцьком. Переглядали соцмережі, відгуки та і загалом всю доступну інформацію. «Carclean Academy» найбільше нам обом припала до душі, хоч добиратися до вас мені найскладніше. Їхати довелося далеко, але воно того варте.

До навчання мав якийсь досвід в детейлінгу?

У професійному ні. Пробував на своїй машині чистити шкіру і покривати кузов воском. Але завжди мав сумнів, чи правильно я роблю. І на навчанні зрозумів, що мої сумніви були недаремні (сміється).

Загалом я 20 років працював торгівельним представником на різних групах товарів. Останніх півтора року — далекобійником по Україні. А детейлінг завжди був моїм захопленням, яке мріяв перевести в улюблену роботу. Тому й вирішив навчитися у професіоналів.



Це рішення було виваженим чи спонтанним?

Воно було вистражданим (сміється). В сьогоднішніх умовах було складно наважитися. Але мене дуже підтримала дружина. Сказала: «Я бачу, що тобі це дуже подобається. Тому їдь і не відкладай».

По яких напрямках ти навчався і чи задоволений навчанням?

Пройшов курси «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру». Дуже задоволений, і кажу це щиро. Я стільки нового дізнався за цей тиждень і стільки навчився, що навіть складно описати.

Сподобалося, що багато практики і одразу є зворотний зв’язок від тренера. Тобто ти робиш, а він стежить, зразу поправляє і радить, як краще зробити. Дуже доброзичливе ставлення, почуваєшся комфортно і немає страху помилитися.



Що далося найскладніше?

Полірування. Це дуже кропітка робота, яка вимагає навиків і спеціалізованих знань. Загалом ніби все просто, але є багато нюансів. Та й фізично з незвички важко. Але результат після полірування — це просто вау!



Чи сподобалося тобі в Академії?

Мені тут комфортно і легко. Колектив веселий і дружний, всі стараються допомогти. Житло тепле і зручне, годують смачно. Все супер.

Що плануєш робити по приїзду?

Практикуватися. Спочатку все пройду на своєму авто. Потім — на машинах друзів і родичів. А далі — по ситуації. Маленькими кроками — до власної студії.

Чи рекомендував би ти нашу Академію?

У себе в Кропивницькому ні, бо нащо мені конкуренти (сміється). А якщо серйозно, то однозначно рекомендую всім, хто хоче навчитися справжньому детейлінгу і зробити успішну кар’єру у цій сфері.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.