1
Випускники «Carclean Academy»: Наталія Класс (м. Дніпро)

— 15 років працюю з автомобілями і дуже люблю свою роботу, — розповідає наша студентка, представниця офіційного дилерського центру «Lexus» в місті Дніпро Наталія Класс. — До вас приїхала, щоб підвищити кваліфікацію і навчитися полірувати.



Наталія пройшла в «Carclean Academy» групове навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру». Наша розмова — про враження від навчання, плани на майбутнє та ще багато чого цікавого.

Наталю, хто ти за освітою? І чому вибрала роботу з авто?

За освітою я флорист. Якось вирішила підзаробити на автомийці, ну і зачепило мене (сміється). Так і пов’язала все своє життя з автомобілями. Вже тривалий час працюю на «Lexus Дніпро» і дуже люблю свою роботу. Зараз займаюся мийкою і хімчисткою авто. До вас приїхала від своєї компанії, щоб підняти кваліфікацію і навчитися полірувати.



У нас на станції є полірувальник, але він паралельно займається поклейкою плівки і не завжди має час. А ми повинні вкладатися в терміни. Тому керівництво вирішило, що я пройду навчання і буду йому допомагати.

Чому обрали саме «Carclean Academy»?

Чесно кажучи, я думала, що мене наш співробітник навчить. Але керівник прийшов і питає: в Луцьк поїдеш? Ну, думаю, далекувато трохи. Але кажу: поїду.

І як враження?

Поїздка на навчання та ще й так далеко — це для мене вихід із зони комфорту. Думала, буде складно. Але такий досвід мені сподобався (сміється).

Зразу підкупила комфортна атмосфера в Академії. Таке відчуття, що давно тут працюю і знаю вас всіх вже 100 років. Це дуже важливо. Всі привітні і якісь ніби «свої».



В групі нас було троє, я і два Олександри. Хлопці дуже хороші, якось ми одразу спрацювалися. І не забудеш, як кого звати (сміється).



Загалом я задоволена, все дуже сподобалося. Полірувати навчилася, тепер буду відпрацьовувати навики.

У майбутньому хотілося б приїхати до вас на навчання по реставрації шкіри. Надіюся, керівництво дасть добро.

Раді будемо зустрічі! Успіхів тобі, Наталю!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.