1
Випускники «Carclean Academy»: Олена Парфенюк (м. Рівне)

Можливості для розвитку бізнесу є, треба лише захотіти їх знайти! Це доводить історія випускниці «Carclean Academy» Олени Парфенюк з міста Рівне! Олена з чоловіком виграли грант на розширення власної справи, з чим ми їх і вітаємо! А щоб старт нового напрямку був вдалим, Олена пройшла професійне навчання.



Сьогодні в Україні підприємці можуть отримати грантові кошти на розвиток бізнесу у сумі до 250 тисяч гривень, подавши заявку у додатку «Дія». Ми розпитали в Олени, чи складна це процедура, що потрібно для подачі на грант і що вони планують зробити на отримані кошти.

Олено, розкажи про грант.

Мій чоловік вже 4 рік займається витягуванням вм’ятин без перефарбування і дуже цікавиться темою догляду за автомобілями. Ми неодноразово обговорювали, які ще є напрямки і чим би ми могли займатись. Коли дізналися про урядові програми з підтримки малого бізнесу, вирішили спробувати. Щоб взяти участь, потрібно розробити детальний бізнес-план освоєння коштів. Якщо він буде цікавим і доцільним, вас включають у програму.

Подали на грант у наш день народження (у чоловіка 18 листопада, у мене 19). На його день народження розробляли бізнес-план, на мій подали всі документи. Ну, кажу, точно має бути подарунок. Так і вийшло.

У якому напрямку будете розвиватися?

Вирішили запровадити послугу реставрації шкіри. Кошти витратимо на матеріали та обладнання. Але щоб знати, як це правильно робити, вирішили, що я поїду на навчання.



Ти вже працювала з автомобілями?

Лише як водій (сміється). Але коли маєш чоловіка, який займається авто, мусиш хоч трохи розумітися в цій темі.
А загалом я за за освітою провізор. 11 років працюю завідуючою аптеки.

Чия була ідея, що ти їдеш на навчання, і чому вибрали «Carclean Academy»?

Ініціатором був чоловік. Каже: я все не встигну, а так буде у нас сімейний бізнес.

Давно стежили за «Carclean Academy» в соцмережах, тому інших варіантів і не шукали. Сподобався професійний підхід до навчання, та й близько їхати.

Задоволена Академією?

Так, дуже позитивні та емоційні враження. Дружня атмосфера, якось все по-домашньому. Гарно пояснюють, наводять багато доступних прикладів, які допомагають краще зрозуміти. Записав, доопрацював вдома, і ти вже знаєш, що і як робити. Всю інформацію відпрацювали на практиці. Пояснюють, що це так робиться, а так ні. Чим і як можна зробити, а що використовувати не варто. Дуже багато цікавого.



Багато інформації і всього 2 дні навчання. Складно засвоїти?

Ні, все потрохи в голові вкладається. Просто потрібно його все неодноразово самому зробити, прощупати, щоб руки запам’ятали.
Єдине, що боюся, щось забути і пропустити якийсь етап. Певно, на початок варто зробити якусь пам’ятку (сміється).

Що плануєте на найближче майбутнє?


Замовляти обладнання та матеріали і потрохи включатися в тему. Приміщення у нас є, там маємо місце і для реставрації. Такий азарт, що вже ставала б і робила!

Щиро бажаємо успіху і завжди готові підтримати!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.