1
Успішний бізнес під ключ у новому форматі: вітаємо з відкриттям автомийку "Carclean Тульчин"!

Нещодавно ми запустили новий формат успішного бізнесу під ключ — автомийку по франшизі Carclean! І перша з них відкрилася у місті Тульчин Вінницької області!



А передувало цьому, звичайно, навчання персоналу!

Представник нашої нової франшизи Олександр Корольчук пройшов в «Carclean Academy» курс «Детейлінг екстер’єру», де навчався правильній трифазній мийці, безпечно очищати двигун, професійно полірувати та працювати із захисними покриттями.



Він розповів, як проходило навчання, які враження залишилися та що передувало відкриттю «Carclean Тульчин».

Олександре, ти раніше працював з автомобілями?

Маю з ними справу років з 17-18. Ганяли авто з-за кордону, на них вчився полірувати. Звичайно, це було на любительському рівні і підручними засобами. Але якусь базу все одно мав. Хоча паралельно і працював на будівництві, і таксував.

Як виникла ідея придбати франшизу Carclean?

Рік тому я вирішив, що хочу працювати з машинами на постійній основі, взяв в оренду гараж і мийку. І ось мій близький товариш запропонував почати розвивати бізнес і підняти його на професійний рівень. Перед тим він побував у студії детейлінгу «Carclean Вінниця», яка працює по вашій франшизі. Був дуже вражений від якістю послуг, підходом і професійністю. Загорівся цією темою і мене заразив (сміється).



Ми не мали можливості одразу запустити всі послуги, тому звернулися стосовно франшизи автомийки. Разом з Олексієм (власник і керівник Міжнародної мережі «Carclean») розробили план дій, склали кошторис і приступили до реалізації задуму. Першим кроком було моє навчання в «Carclean Academy».



Потім довели до ладу приміщення, закупили обладнання та професійну хімію. І ось в грудні 2023 року у місті Тульчин відкрилася детейлінг-мийка «Carclean».

Розкажи про навчання у нас.

Дуже задоволений, все сподобалося. Атмосфера, подача інформації, відношення персоналу — все на висоті. Хоч якийсь досвід роботи з авто маю, відкрив для себе багато нового. Наприклад, трифазну мийку. Та й у поліруванні все зовсім по-іншому, ніж я думав. Рівень роботи тут надзвичайно високий. Рекомендую всім, хто хоче отримати реальні вміння, які зможе застосовувати у подальшій роботі.



Зараз налагоджуємо роботу студії, поповнюємо клієнтську базу та відшліфовуємо навики, щоб надавати послуги автомийки високої якості.

У майбутньому плануємо пройти навчання по інтер’єру та шкірі. Послугу реставрації шкіри у нас взагалі ніхто не робить. Багато хто навіть не знає, що таке можна зробити. Так що планів багато, а роботи ще більше!

Раді вітати детейлінгу-мийку «Carclean Тульчин» у нашій команді!



Якщо ж ви живете у цьому регіоні і бажаєте якісно та безпечно помити та відполірувати автомобіль, запрошуємо у м. Тульчин, на вулицю Желюка, 34!

Щодо питань співпраці по франшизі телефонуйте +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.