0.00
1 читатель, 157 топиков

2
Випускники «Carclean Academy»: бортпровідник Олександр Науменко (м. Бориспіль)

Що приводить в детейлінг людей з інших, здавалося б, далеких від автомобілів галузей? Про це розповів наш черговий випускник!

Знайомтеся — Олександр Науменко з м. Бориспіль! За фахом — викладач англійської мови, за професією — бортпровідник зі стажем польотів більше 10 тисяч годин, а за покликанням — детейлер!


Читать дальше →

2
Навчання для сусідів: виконавчий директор СТО м. Рожище Анатолій Кривицький

Ми – за розвиток професійного детейлінгу, тому щиро радіємо появі місць, де можна отримати послуги на високому рівні. Саме таке відкривається у м. Рожище Волинської області!

На навчанні в Carclean Academy побував виконавчий директор новоствореного СТО Анатолій Кривицький.



Про плани на майбутнє і враження від навчання – з перших вуст!
Читать дальше →

2
Випускники «Carclean Academy»: Мар’ян Фазан (м. Дрогобич)

Грунтовно, відповідально і серйозно — саме так відноситься до навчання і до життя загалом Мар’ян Фазан з м. Дрогобич, що на Львівщині. Він пройшов курс «Детейлінг інтер’єру» в Carclean Academy, щоб максимально якісно та на високому рівні надавати послуги хімчистки салону автомобіля у власній студії «Hot Car».


Читать дальше →

2
Випускники "Carclean Academy": любитель крутих поворотів Гліб Васюк (м. Київ)

Трапляється, що за крутим поворотом відкриваються нові, цікаві перспективи. Головне — наважитися на радикальні зміни і у потрібний момент повернути у правильну сторону!

Знайомтеся — Гліб Васюк з м. Київ, колишній представник ресторанного бізнесу, а відтепер — професійний детейлер! Він успішно пройшов комплексний курс детейлінгу в Carclean Academy і отримав сертифікат PROFY!


Читать дальше →

1
Отримати знання у подарунок: Carclean Academy і Денис Шутурминський (Одеса)

Що ви даруєте близьким і що дарують вам? Чи було щось таке, щоб запам’яталося надовго? Ось Денис Шутурминський з Одеси на свій день народження отримав у подарунок сертифікат на навчання в Carclean Academy!




Він розповів нам, чи сподобався йому такий сюрприз і що в результаті з цього вийшло. Але про все по порядку.
Читать дальше →

1
«Маєш сам відчути, як це працює», - як навчався детейлінгу Сергій Проців (Івано-Франківськ)

Що може бути важливішим для вчителя, аніж засвоєні знання та враження учня від навчання? Так і в Carclean Academy – студенти завжди на першому місці! Любимо їх і поважаємо!

Знайомтеся – наш випускник Сергій Проців, який представляє компанію Autoservice SUNlit (Івано-Франківськ). Сергій протягом тижня навчався детейлінгу екстер'єру та реставрації шкіри і розповів, що побачив в Академії детейлінгу «Carclean Academy» і чи отримав те, що очікував. Ну і, звичайно, поспілкувалися про життя та плани на майбутнє 


Читать дальше →

1
Тепер знаю, на що і на кого рівнятися, - Владислав Бондаренко, Здолбунів

Заробляти на життя тим, що дійсно подобається – хіба це не щастя? Тому ми щиро радіємо за людей, які знайшли свою ідеальну сферу діяльності. Як-от Владислав Бондаренко з м. Здолбунів Рівненської області. Влад на минулому тижні проходив у «Carclean Academy» навчання по детейлінгу екстер’єру та реставрації кузова і поділився з нами враженнями та планами.


Читать дальше →
  • нет
  • avatar
  • 2
  • Поделиться
  • +1

2
- Зі школи мріяв займатися автомобілями, - випускник Carclean Academy Назар Нестер

Carclean Academy – це улюблений детейлінг, неординарні люди і надзвичайно цікаві життєві історії, якими ми хочемо поділитися з вами! Знайомтеся – наш випускник Назар Нестер з м. Теребовля, що на Тернопільщині.



Назар приїхав у Carclean Academy на навчання за напрямками “Детейлінг екстер’єру” та “Детейлінг інтер’єру”. Певний досвід догляду за автомобілями хлопець вже мав – його батьки займаються перекупом сільськогосподарської техніки, а Назар допомагає надавати їй товарний вигляд. Бажання самореалізації та професійного росту привело у детейлінг. Але про це детальніше – від нашого випускника.
Читать дальше →

2
- Я виріс серед автомобілів і не уявляю життя без них, - випускник Carclean Academy Володимир Панівський

Що може не знати про автомобілі людина, яка буквально виросла на станції техобслуговування? Навчатися новому потрібно обов’язково, — вважає Володимир Панівський з Чернівців, який є продовжувачем сімейного бізнесу. Його батьки – власники СТО “Тандем” у Чернівцях.



Читать дальше →

2
Коли дрібниці – зовсім не дрібниці: про детейлінг від наших випускників з Полтави

Знаєте, про що ми мріємо? Щоб якісні детейлінг-послуги були доступні у всіх куточках України! Віримо, що скоро так і буде – справжній детейлінг будуть творити наші випускники!


Станіслав Крутько і Антон Філонець приїхали в Carclean Academy з Полтави. Обоє захоплюються автомобілями і не можуть уявити без них свого життя. Тому вирішили об’єднатися в команду і зробити захоплення улюбленою роботою та вигідною справою — відкрити детейлінг-студію.


Читать дальше →