2
- Я виріс серед автомобілів і не уявляю життя без них, - випускник Carclean Academy Володимир Панівський

Що може не знати про автомобілі людина, яка буквально виросла на станції техобслуговування? Навчатися новому потрібно обов’язково, — вважає Володимир Панівський з Чернівців, який є продовжувачем сімейного бізнесу. Його батьки – власники СТО “Тандем” у Чернівцях.




— Коли батьки відкрили малярну станцію, мені було 11 років. Можна сказати, я там виріс, — розповідає Володимир. – Потрохи пробував робити те чи інше. Наразі можу сказати, що досить багато знаю про догляд за автомобілями.

Але потрібно розвиватися і вводити нові послуги. Зокрема, особливий попит серед клієнтів має реставрація шкіри. Володимир вирішив підійти до справи серйозно — пройти сертифіковане навчання.

— Про Carclean Academy знаю уже давно, — ділиться він. – Стежив за Академією у соцмережах, та й чув багато позитивних відгуків.

Протягом 3 днів Володимир навчався реставрації шкіри та пластику в салоні, а також реставрації сколів і подряпин на кузові системою ProTeam. Навчання проходило у формі практики на реальних автомобілях.





— Враження дуже хороші. Приємна атмосфера, робочі приміщення, умови і підхід до навчання, житло для учнів – є на що подивитися і з чого брати приклад, — підсумовує хлопець.



Наразі основна задача – реалізувати отримані знання, відточувати навички та успішно ввести нові послуги. Ну а на майбутнє – навчитися поклейці антигравійної плівки, можливо, навіть на наступний рік.

Раді будемо зустрітися знову!

Carclean Academy – ваш путівник у світі детейлінгу!

050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

13 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.