0.00
1 читатель, 157 топиков

1
Випускники «Carclean Academy»: Орест Гречин (м. Львів)

«Всім подобається їздити у чистому автомобілі, а мені – робити його чистим», — говорить наш студент Орест Гречин зі Львова. Він вирішив зробити своє захоплення професією і приїхав в «Carclean Academy» на курс «Детейлінг інтер’єру».



Варто зазначити, що Орест – не новачок у сфері догляду за автомобілями. Але про це розповість він сам.
Читать дальше →

1
Випускники «Carclean Academy»: підвищення кваліфікації для Назара Городечного (м. Львів)

Хтось приїжджає в «Carclean Academy» вивчати детейлінг з нуля, а хтось — вдосконалити свої вміння та підвищити кваліфікацію. Як, наприклад, Назар Городечний з міста Львів.




Назар – досвідчений детейлер, адже вже близько 5 років працює в офіційному дилерському центрі «Тойота Центр Львів «Діамант». Займається поліруванням автомобілів, зняттям бітумних плям, нанесенням захисних покриттів, а також хімчисткою салону.
Читать дальше →

2
Випускники Carclean Academy: старт кар'єри для Вадима Іванюка (м. Вінниця)

Інколи для визначення життєвого вектора достатньо потрапити у вдалий час у вдале місце. Саме так сталося з нашим студентом Вадимом Іванюком з м. Вінниця!

Скориставшись послугами одного з представництв Міжнародної мережі студій детейлінгу Carclean, він дуже зацікавився і вирішив всерйоз пов’язати своє життя з автомобілями. Про старт кар’єри детейлера та плани на майбутнє – у нашому інтерв’ю.


Читать дальше →

1
Отримати знання у подарунок: Carclean Academy і Денис Шутурминський (Одеса)

Що ви даруєте близьким і що дарують вам? Чи було щось таке, щоб запам’яталося надовго? Ось Денис Шутурминський з Одеси на свій день народження отримав у подарунок сертифікат на навчання в Carclean Academy!




Він розповів нам, чи сподобався йому такий сюрприз і що в результаті з цього вийшло. Але про все по порядку.
Читать дальше →

1
«Маєш сам відчути, як це працює», - як навчався детейлінгу Сергій Проців (Івано-Франківськ)

Що може бути важливішим для вчителя, аніж засвоєні знання та враження учня від навчання? Так і в Carclean Academy – студенти завжди на першому місці! Любимо їх і поважаємо!

Знайомтеся – наш випускник Сергій Проців, який представляє компанію Autoservice SUNlit (Івано-Франківськ). Сергій протягом тижня навчався детейлінгу екстер'єру та реставрації шкіри і розповів, що побачив в Академії детейлінгу «Carclean Academy» і чи отримав те, що очікував. Ну і, звичайно, поспілкувалися про життя та плани на майбутнє 


Читать дальше →

2
Випускники Carclean Academy: історія “West Road” з м. Ковель

Коли є справжня команда, чіткий план дій і бажання працювати, здійснення запланованого – справа найближчого часу! Саме з таким настроєм Сергій, Ігор та Руслан з м. Ковель приїхали в “Carclean Academy”!



Читать дальше →

2
- Я живу детейлінгом, - випускник Carclean Academy Сергій Корнай

Carclean Academy – це не лише кваліфіковане навчання та сертифікати, а й дружня, навіть сімейна атмосфера, — такий відгук залишив наш випускник Сергій Корнай зі Львова. Нам дуже приємно! В свою чергу, хочемо сказати, що пишаємося такими мотивованими і цілеспрямованими студентами!


Читать дальше →

2
Детейлінг – це робота над собою, - команда Carclean Poltava

Скільки працюємо, стільки переконуємося, що детейлінг у житті кожного розпочинається з бажання працювати над собою. Повірте, важливо не те, скільки років ви маєте справу з авто та скільки місць роботи змінили. Головне – чи є прагнення розвиватися та вчитися новому.

Як стають детейлерами, чи важко навчитися доглядати за автомобілями та про детейлінг зсередини ми поговорили з нашими випускниками Костянтином та Іваном з команди Carclean Poltava.


Читать дальше →

2
З диригентів у детейлери: про життєві повороти та навчання в Carclean Academy

Життя вміє дивувати, і ми постійно в цьому переконуємося! Адже до нас приїжджають цікаві люди, кожен з яких має власну неповторну історію!

Хочемо розповісти про нашого нового випускника – позитивного, рішучого і цілеспрямованого Володимира Черниша! Він приїхав в “Carclean Academy” на курс “Детейлінг інтер’єру” і в подальшому планує професійно займатися хімчисткою автомобілів.


Читать дальше →

2
-Мріємо стати кращими, - історія бізнесу "з нуля"

Знаєте, що найцікавіше у нашій роботі? Люди, які до нас приїжджають!

Продовжуємо розповідати про наших випускників, адже кожен із них – неординарна особистість. Детейлінг – саме для таких!

Знайомтеся – Олег та Євген із м. Коломия, хлопці, які розпочали детейлінг-бізнес “з нуля” і мають дуже амбітні плани. І у них точно все вийде, ми впевнені!


Читать дальше →