2
Випускники Carclean Academy: старт кар'єри для Вадима Іванюка (м. Вінниця)

Інколи для визначення життєвого вектора достатньо потрапити у вдалий час у вдале місце. Саме так сталося з нашим студентом Вадимом Іванюком з м. Вінниця!

Скориставшись послугами одного з представництв Міжнародної мережі студій детейлінгу Carclean, він дуже зацікавився і вирішив всерйоз пов’язати своє життя з автомобілями. Про старт кар’єри детейлера та плани на майбутнє – у нашому інтерв’ю.



Вадиме, знаємо, що до «Carclean Academy» ваша діяльність не була пов’язана з авто. Розкажіть про себе.

Певний час займався орендою приміщень, пошуком нерухомості. Але це не те, чим я хотів би займатися постійно. Можна сказати, що знаходився у пошуках себе.

Коли потрапив у Carclean Vinnytsia, подивився, що і як вони роблять, зрозумів, що теж так хочу. Під час навчання укріпився в думці, що детейлінг – це точно моє.

Carclean Academy вам порекомендували у франшизі?

Я запитував, де навчалася їхня команда. Але розглядав також інші варіанти – Київ, Одесу. Проаналізував всю доступну інформацію і все ж таки зупинився на Carclean Academy. Якщо чесно, визначальним фактором стала ваша відкритість – мені надали максимально повну інформацію, зорієнтували по термінах і вартості навчання.



Який курс вибрали?

Вирішив об’єднати 2 напрямки – «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру». Це дає мені уявлення про детейлінг взагалі, можливість спробувати себе у різних роботах і обрати, що мені до душі.

І що найбільше сподобалося?

Однозначно, що полірування. Дуже захоплює, особливо результат.



В інтер’єрі вразило те, що вичищається все – що можна і що не можна. Навіть не думав, що візуально чистий салон насправді такий брудний)))



Чи були якісь складнощі у навчанні?

Дуже багато інформації, складно все запам’ятати. Хоча пояснюють дуже доступно, показують покроково, як що робити. Все зрозуміло, але потрібно в голові систематизувати отримані знання.



Як вважаєте, вартість навчання виправдана?

Абсолютно виправдана! По-перше, навчання дійсно на дуже високому рівні. По-друге, я ні за що, крім навчання, не думаю – де жити, що їсти, як добратися до місця навчання. Все це вирішили за мене. Проживання, харчування – все просто супер!

Чим плануєте надалі займатися?

Спробую себе в реальному детейлінгу, а потім буду вирішувати, в якому саме напрямку йти. Хотілося б десь попрацювати, щоб руку набити, а потім відкрити щось своє.

Маю своє приміщення 220 кв. метрів — на 6 машино-місць. Але добре розумію, що однозначно потрібен практичний досвід. Тому в найближчих планах – закріплювати те, чому навчився, безпосередньо в роботі.

Віримо, що все у Вадима вийде! А наша команда завжди готова підтримати!



Carclean Academy — ваш путівник у світі детейлінгу!
We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.