1
Двічі випускник «Carclean Academy»: Олександр Курашевський (м. Мелітополь)

Ми завжди раді бачити наших випускників в Академії! Приємно, коли вони приїжджають в гості, і ще приємніше, якщо за новими знаннями!

Олександр Курашевський з м. Мелітополь пройшов навчання за напрямком «Детейлінг екстер’єру» в травні цього року. І ось він повернувся в «Carclean Academy», щоб навчитися працювати з інтер’єром автомобіля!



Олександре, ти вже проходив навчання в «Carclean Academy». Розкажи, чи корисним воно було для тебе? Як і де застосовуєш отримані знання?

Почну з того, що до першого навчання більше 3 років стежив за роботою Академії у соцмережах. Давно хотів приїхати сюди, але все ніяк не складалося. Надзвичайно задоволений, що все ж таки наважився. Отримав дуже багато — і знань, і вражень, і досвіду.

Навчання в «Carclean Academy» допомогло, перш за все, працевлаштуватися. Коли сказав, що навчався у вас, роботодавців це зацікавило і мені дали шанс проявити себе. Все вийшло, і я успішно працюю в детейлінг-студії у м. Хмельницький, де наразі проживаю. Завдяки отриманим знанням вдається досягати бажаного результату, навіть коли інші переконані, що нічого не вийде (сміється).

Чому вирішив пройти ще один курс?

Треба рости і вдосконалюватися. Детейлінг салону автомобіля — популярна серед клієнтів послуга, тому такі вміння необхідні кожному детейлеру.



Вирішив, що мені це потрібно і цікаво. А так як я вже був в «Carclean Academy» і переконався, що тут дійсно вчать на високому рівні, одразу знав, що їду до вас.



Які враження від навчання?

Дуже подобається, багато цікавого. Раніше з салоном не працював, тому під час навчання зробив для себе багато відкриттів.



Задоволений навчанням, і дуже задоволений, що я знову тут (сміється). Думаю, що я у вас не останній раз.

Олександре, хай в тебе все виходить! Раді будемо новим зустрічам!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.