Випускники "Carclean Academy": Олександр Курашевський (м. Мелітополь)

Багатьом із нас війна поламала не лише плани, а й життя загалом. Так, складно, так, важко, але не можна опускати руки, — переконаний випускник «Carclean Academy» Олександр Курашевський з тимчасово окупованого міста Мелітополь Запорізької області. У цей непростий час він вирішив здійснити давню мрію і реалізувати себе у сфері детейлінгу.



Олександре, розкажи про себе.

Я з Мелітополя, і до війни займався торгівлею продуктами харчування. Але так як з кінця лютого наше місто під окупацією, змушений був переїхати у м. Хмельницький. Тепер це мій другий дім. Дуже подобається це місто.

Чому вирішив навчатися детейлінгу?

Автомобілями захоплююся давно, дуже люблю з ними працювати. Спочатку займався автозвуком, робив все сам «від і до». Але ще хотілося, щоб машина гарно виглядала. Так зацікавися детейлінгом, почав шукати інформацію в інтернеті та на Youtube. Пробував щось робити самостійно, але швидко зрозумів, що щоб займатися детейлінгом серйозно, треба навчатися.

З 2018 року спостерігаю в соцмережах за «Carclean Academy». Надзвичайно подобається те, що ви робите. Читав всі ваші новини і дуже мріяв сюди потрапити. Але постійно робота, справи, банально не вистачало часу. І ось, час знайшовся… Хоч і не так вийшло, як планувалося і хотілося, але вже як є.



Які враження від навчання і Академії загалом?

Для мене все тут дуже цікаво. Те, що бачиш на Ютуб і реальна робота — це зовсім різні речі. Зовсім інші знання та відчуття. Навчання пройшло на одному диханні, позитивно і в задоволення. Особливо полірування, я його дуже чекав (сміється).



Загалом в «Carclean Academy» я побачив, що таке по-справжньому професійна детейлінг-студія. А ще дуже сподобалася хімія, якою ви працюєте. Коротше кажучи, все на найвищому рівні.

Яким послугам ще хотів би навчитися?

Роботі з салоном. Цікавить також поклейка плівки. Багато цікавого, що хотілося б освоїти. Так що обов’язково ще до вас приїду.



Які плани на майбутнє?

Хочу і надалі працювати та розвиватися у сфері детейлінгу. Починати планую у Хмельницькому, добре було набути досвіду в хорошій детейлінг-студії. Але, чесно кажучи, дуже хотів би повернутися у рідне місто і будувати бізнес там. Але це буде тоді, коли Мелітополь буде вільним українським містом.



Найбільша мрія — відкрити там власну студію, щоб вона була на найвищому рівні. Може, навіть кращою, ніж «Carclean» (сміється).

Щиро бажаємо Олександру успіхів, а ми завжди підтримаємо!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.