1
Carclean Rivne: незабаром відкриття!!!

До старту представництва Міжнародної мережі детейлінг-студій Carclean у місті Рівне залишилися лічені дні!



В очікуванні цієї грандіозної події ми поспілкувалися з керівником детейлінг-студії «Carclean Rivne» Віктором Величком і дізналися, як це – працювати по франшизі від Carclean. А ще поговорили про перші кроки в детейлінгу, плани на майбутнє та багато іншого.

Вікторе, чим ви займалися до детейлінгу і чому вибрали саме цю сферу?

Останніх 4 роки жив за кордоном, у м. Краків (Республіка Польща). Був професіоналом лижного сервісу.

Як і багатьом чоловікам, мені дуже подобаються автомобілі, та професійно ними не займався ніколи. Звичайно, прибирав і чистив свою машину – але не більше.

Коли вибирав, де відкрити бізнес, натрапив на детейлінг. Подумав: ну й що, що не вмію? Мені це подобається робити, тому обов’язково навчуся!

Тепер можу сказати, що головне – почати. І якщо ви не впевнені у своїх силах, франшиза – це ідеальне рішення. Вам все покажуть, розкажуть, як правильно робити, і завжди підтримають.



Як ви дізналися про франшизу від Carclean? І чому зупинили вибір саме на ній?

Дізнався з інтернету. Коли почав вивчати сферу детейлінгу, зацікавився і основними гравцями цього ринку. Так вийшов на Міжнародну мережу детейлінг-студій Carclean. Скажу чесно, на даний момент конкуренції їм в Україні я не бачу – компаній такого рівня просто немає.

Почали стежити за Carclean в соцмережах, підписалися на Youtube-канал і зрозуміли – знайшли те, що шукали. Купили франшизу від Carclean, щоб поширювати VIP-послуги детейлінгу в Рівному і також бути справжніми професіоналами у своїй справі.

Розкажіть про свою майбутню студію.

Ми знаходимося на в’їзді в м. Рівне, зі сторони Луцька – знайти легко. Наразі облаштовуємо і найближчим часом плануємо запустити мийку, також відкриваємо два машино-місця для детейлінгу. Загалом планується 3 машино-місця під детейлінг і 2 – під мийку. Все буде на максимально високому рівні.

У рамках підготовки франшизи ви пройшли комплексне навчання в Академії детейлінгу Carclean Academy. Розкажіть про ваші враження.

Якщо коротко розказати про Carclean Academy, то це професіоналізм, відкритість і щирість. Тут дійсно європейський рівень навчання і при цьому дуже тепла, дружелюбна атмосфера.



Коли задаєш тренеру питання, відповідь завжди чітка і впевнена. Можна протестувати: у різні дні задаєш те саме запитання і гарантовано почуєш ту ж відповідь. Видно, що тренери Carclean Academy впевнені у тому, що роблять, і знають все про сферу, якою займаються. Ну і вміють пояснити й правильно донести інформацію.





Задоволені результатом навчання?

Отримали від навчання набагато більше, аніж сподівалися. Сподобалося, що було більше практики, ніж теорії. Думаємо, нам надали достатньо знань, навиків і підтримки для успішного старту, першого кроку в самостійний детейлінг.




Як би ви охарактеризували Міжнародну мережу детейлінг-студій Carclean в 3 словах?

Мабуть, трьох слів буде замало ;) Для мене Carclean – це надійність, впевненість і майбутнє. А ще – досвід і бренд.

Ми раді, що команда Carclean стає більшою, а якісні детейлінг-послуги – доступнішими!

А ви хотіли б відкрити власну детейлінг-справу у своєму міст по франшизі Carclean?
Дізнавайтеся більше інформації на сайті Carclean.team.

Щоб пройти навчання детейлінгу в Carclean Academy, телефонуйте 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


25 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.