1
9 місяців після Carclean Academy: як живе "Автоцентр 999 Жовква"

Ми цінуємо і поважаємо усіх наших випускників, а особливо таких мегапозитивних як Руслан Міндер – власник «Автоцентр 999 Жовква»!

Руслан проходив комплексний курс детейлінгу в «Carclean Academy» у січні 2020 року і запам’ятався нам щирою посмішкою, завжди хорошим настроєм і аналітичним, серйозним підходом до навчання.



Тоді Руслан відзначав, що це для них свого роду знайомство з детейлінгом, засвоєння базових навиків, які треба відточувати безпосередньо в роботі.

Що змінилося в «Автоцентр 999 Жовква» за 9 місяців після навчання і наскільки отримані знання були корисними? Про це та багато іншого ми поспілкувалися з Русланом Міндером.

Руслане, які послуги ви наразі надаєте?

До поїздки до вас ми займалися суто шиномонтажем. Пройшовши навчання у «Carclean Academy», ввели послуги хімчистки, очищення двигуна і підкапотного простору, полірування та нанесення захисних покриттів.



Є попит?

Попит є і зацікавленість клієнтів також є. Але є й одне «але»: наш старт як детейлерів відбувся не у найкращий період, коронавірус і карантин конкретно зіпсували наші плани. Та й, думаємо, не тільки наші. Складається враження, що люди бояться витрачати гроші, адже невідомо, що буде далі. Якщо шиномонтаж – це річ обов’язкова і від неї нікуди не подінешся, автокрасу багато хто відкладає на потім.

Але ми не витрачаємо даремно час: наразі розбудовуємо нову студію та власну мийку. Незабаром буде відкриття. У недалекому майбутньому хочемо запровадити послуги поклейки антигравійної плівки та реставрації шкіри. На найближчий рік – видалення вм’ятин без перефарбування. Планів море!

Думаю, що як устаканиться ця епопея з епідемією, будемо мати аншлаг (сміється).

Чи використовуєте ви отримані в «Carclean Academy» навики в роботі?

Звичайно, для того ми туди і їздили;) Якщо серйозно, то без попереднього навчання стати професіоналом у детейлінгу нереально – під час роботи виникає дуже багато казусів і запитань! Добре, що практично кожну можливу ситуацію ми розібрали з тренерами «Carclean Academy», тому були готові до всього. Дала свій позитивний ефект й інтенсивна практика – ми не просто знали як, ми вже вміли це робити.

Коли пройшло вже трохи часу і емоції вляглися, що можете сказати про навчання в «Carclean Academy»?

Можу сказати, що ви реально найкращі! Атмосфера, викладання матеріалу, спілкування – все на висоті! Так тримати!



Дякуємо за теплі слова та позитивні емоції! Зі свого боку можемо рекомендувати «Автоцентр 999 Жовква» як місце, де можна отримати справжній, якісний детейлінг!



Чекаємо Руслана та його команду на навчання новим послугам!

Carclean Academy — ваш путівник у світі детейлінгу!


050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


65 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.