1
- Помилятися і виправляти свої помилки – це дуже важливий досвід, - Семен Візір, "SEMAX_Detailing"

Кожна людина приходить до своєї мети різним шляхом, і спостерігати за цим надзвичайно цікаво! Хочемо розповісти вам історію випускника Carclean Academy, який вважає, що справжній професіоналізм досягається лише методом набивання власних гуль! Знайомтеся – Семен Візір з Києва!



Семен за освітою педагог, викладач історії та права. Але так склалося, що по спеціальності працював недовго. Життя змусило крутитися: був і таксистом, і адміністратором, і продавцем – як в Україні, так і за кордоном. Зупинився на автомобілях – і тепер робота для Семена не лише спосіб заробітку, а й задоволення. Як так сталося і що для цього потрібно – у нашій подальшій розмові.

Семене, чим ви наразі займаєтеся?

Уже більше пів року надаємо послуги хімчистки. Вибрали цей напрямок, бо вважали, що тут не треба особливих вмінь і навиків. Орендували приміщення, обладнали його і відкрили студію «SEMAX_Detailing». Назва походить від двох імен, мого та партнера (Семен і Максим).

Як прийшли в детейлінг і з якими складнощами стикнулися?

Як і всім хлопцям, мені подобаються красиві автомобілі. Знаєте, як буває – у тебе одна машина, друга, п’ята, ти постійно дивишся відео про гарні авто і дуже хочеш теж так вміти. Коли нарешті починаєш працювати у цій галузі, тобі цікаво, ти хочеш все робити сам, але розумієш, що не все так просто. Купуєш обладнання та інструменти, але по факту не вистачає знань, як ними користуватися. Треба навчатися – тому я тут.



Як потрапили в Carclean Academy і який курс вибрали?

Попрацювавши певний час, зрозуміли, що потрібно вводити додаткові послуги. Хімчистка – це, звичайно, добре, але нормально заробляти на одному напрямку можна лише якщо ти монополіст. Вирішили, що треба спробувати себе у чомусь іншому. Почали аналізувати запити клієнтів і побачили, що багатьох цікавить полірування.

Звичайно, ми щось знали і щось пробували у поліруванні, але комплексного розуміння не було. І якщо щось і виходило, то тільки тому, що нам пощастило ;)

Про Carclean Academy дізналися з Instagram. Моїй меті найбільше відповідав напрямок «Детейлінг екстер’єру». Його і вибрав.



Поділіться враженнями про навчання.

Дуже цікаво, але мало (сміється). Щоб зрозуміти все глибше, потрібно більше часу. Важко вкласти в голові всю отриману інформацію. Ну і, звичайно, треба відпрацьовувати практичні навики. Я переконаний, щоб стати справжнім професіоналом, потрібно набити власні гулі;) Помилятися і виправляти свої помилки – це дуже важливий досвід.



Загалом все просто чудово – настільки, наскільки можливо! Курс комплексний, і це правильно. Чесно скажу: спочатку думав, що очищення кузова, мийка – це все зайве, і я витрачаю час даремно. Адже мене цікавило конкретно полірування. А виявилося, що без першого не можна зробити друге – потрібного результату можна досягнути лише у комплексі. Є певна етапність процесу: не можна перескочити через якісь етапи чи переставити їх місцями. Не можна якісно полірувати, не провівши попередню підготовку автомобіля.



Чи влаштовують умови проживання?

Більш ніж влаштовують! Все максимально зручно і комфортно! Житло на території Академії – на навчання не потрібно доїжджати. Центр міста, все під рукою.

Які плани на майбутнє?

Звичайно, хочеться зробити все по максимуму. Плануємо поступово вводити нові послуги і розширятися. Але, швидше за все, це буде навесні, коли почнеться сезон і буде зрозумілою ситуація з карантином. Дивимося на речі реально і віримо, що все у нас вийде!

Ми у цьому впевнені! Бажаємо Семену успіху і чекаємо в Carclean Academy для здобування нових знань!



А ви вже вибрали свій курс?

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


20 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.