2
Carclean Academy: наші випускники найкращі!

Наші студенти – найкращі, і ми вкотре у цьому переконуємося! 

Раді представити вам ще одного випускника Carclean Academy! Володимир Терпелюк із Коломиї успішно пройшов комплексний курс навчання детейлінгу і отримав сертифікат спеціаліста!



Володимир уже кілька років займається пригоном автомобілів з Європи і багато зусиль та коштів витрачає на їх передпродажну підготовку.

— Навіщо платити комусь за те, що можна зробити самому? – подумав він і вирішив навчатися професійному детейлінгу.

Чоловік розповідає, що пропозиції вивчав близько двох років. Моніторив інтернет, переглядав відгуки про школи детейлінгу. Цікавило, де найякісніша підготовка, як виглядає студія, яким чином відбувається навчання.

Про Carclean Academy дізнався з соцмереж. Сподобався професійний підхід, відкритість та максимум інформації.

— Також є ще одна дуже вагома причина, чому я вибрав саме вас, — сміється наш студент. — Коли дізнався, що ви забезпечуєте житлом і комплексними обідами, вирішив, що стовідсотково їду навчатися в Луцьк!

Спочатку Володимир планував навчатися лише детейлінгу екстер’єру – його цікавило насамперед полірування і захист кузова. Але дізнавшись про умови, зваживши всі “за” і “проти”, приїхав на повний курс.

— Мушу зізнатися, що не шкодую жодного дня! Умови чудові! – зазначає чоловік. – Дуже задоволений, що пішов на весь курс! Мені надзвичайно цікаво, дізнався багато нового, зокрема, того, що не міг ніде прочитати чи побачити на відео.




Приємно здивував рівень студії – багато постів, чистота, сучасне обладнання, привітний і дружелюбний персонал.

Та й взагалі, багато вражень! Одні із найяскравіших — після роботи з салоном автомобіля.

— Як і більшість водіїв, я сідаю в автомобіль і дивлюся, щоб не валялося сміття під ногами. Але, пройшовши курс по детейлінгу інтер'єру, ти бачиш чистоту зовсім по-іншому. Інструктор показала мені такі місця в салоні, що раніше мені навіть в голову не прийшло б, що там може бути брудно, – розповідає учень. — Тепер я завжди зможу показати своєму клієнту, де була моя рука, що бачили мої очі і куди світив мій ліхтарик. Що я зробив і за що він заплатив гроші.




Великим плюсом Володимир вважає змогу попрацювати з продукцією від різних виробників і вибрати оптимальні для себе матеріали. Ось що він розповідає:

— Коли матеріали дійсно працюють, результат не може не подобатися! Наприклад, бренд Scholl Concepts мене здивував навіть більше, ніж я розраховував. Просто фантастика!


Загалом, підсумував він, отримав надзвичайно багато знань і унікальний досвід, який буде дуже корисним у роботі.

— У перспективі маю досить амбітні плани, але про них поки рано говорити. – сміється наш випускник. — Звичайно, хотілося б відкрити свою студію детейлінгу – але на все свій час.

Ми бажаємо Володимиру Терпелюку здійснити всі свої плани і завжди готові його підтримати!



Дізнатися більше про навчання у Carclean Academy можна за такими телефонами: +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

1 комментарий

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.