1
Випускники «Carclean Academy»: Елла Рижко (Луцьк-Варшава)

— Хочу займатися тим, що мені до душі, — розповідає випускниця «Carclean Academy» Елла Рижко. І вона знайшла себе у детейлінгу!

Елла родом з Луцька, але вже більше 10 років проживає у Польщі. Там і планує працювати та розвиватися як детейлер.



Наша розмова — про пошуки себе, знайомство з детейлінгом, плани на майбутнє та багато іншого!

Елло, розкажи про себе.

Я з Луцька. Маю дві освіти — хореографа і юриста-менеджера. До виїзду за кордон мала свій невеликий бізнес з продажу одягу. Так склалося, що у 2014 році переїхала до Польщі. Там наразі і проживаю. Маю величезне бажання працювати у детейлінгу. Приїхала здобувати потрібні знання і навики на комплексному курсі в «Carclean Academy».



Є досвід роботи з автомобілями?

Ще не так давно я нічого, крім пасажирського сидіння, в машинах не знала (сміється). Просто дуже хотіла знайти роботу, яка б мені подобалася. Сиділа і думала, що б я могла робити своїми руками, щоб мені це було цікаво і у задоволення, щоб приносило дохід, а у подальшому переросло у власну справу і стабільний прибуток.



Спочатку зацікавилася пошиттям боксів для авто (органайзери у багажник — авт.). Крутила і так, і так, треба воно мені чи ні. Шукала про це інформацію в інтернеті, аж тут мені вискочило «Детейлінг авто». — Що це взагалі таке? — думаю. Почала читати — цікаво! Ну, думаю, мені підійде!



Почала шукати, чи є якісь курси по цьому. Думаю, десь же люди вчаться. Так натрапила на «Carclean Academy». Дивлюся — ще й у моєму рідному місті!

Поговорила з сином (він у мене автомеханік), показала йому. Він каже: бери щось одне (один напрямок — авт.). Після тривалих обговорень і суперечок зійшлися на хімчистці і реставрації шкіри. А потім вже в автобусі, по дорозі в Україну, вирішила: якщо буде місце, візьму всі напрямки! Все склалося, я пройшла комплексний курс і ні про що не шкодую! В мене такий азарт, що вже б ставала і робила!

Поділися враженнями від навчання.

Коли прийшла перший день, руки-ноги трусилися. А зараз таке внутрішнє захоплення, що навіть словами не можу передати! Дуже зайшло мені!



Чудова атмосфера, МЕГА крутий колектив, всі допомагають як тобі, так і один одному. Класна група — хлопці позитивні і веселі. Тренер відповідає на всі питання, а в мене їх було багато і не всі розумні (сміється).

Якби залишалася в Луцьку, просилася б до вас на роботу (сміється).

Який напрямок найбільше сподобався?

Реставрація шкіри. Загалом салон мені більше заходить. Але задоволена, що взяла комплексний курс. Можливо, я надалі буду працювати по одному напрямку, але знання інших послуг точно будуть корисними.



Ще дуже рада, що приїхала саме в «Carclean Academy». В інших школах, звичайно, не була, але не уявляю, де може бути краще. Тут настільки злагоджений процес і комфортна атмосфера, що навчання у задоволення, а його результат перевершує всі сподівання! Тому рекомендую!

Дякуємо за добрі слова! Хай у тебе все виходить! Ми поряд!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.