1
Випускники «Carclean Academy»: Віталій Стан (м. Конотоп, Сумська обл)

Випускник «Carclean Academy» Віталій Стан з м. Конотоп Сумської області був далекий від автомобілів і зовсім не планував працювати у детейлінгу. І взагалі, він за освітою — кухар-кондитер 4 розряду!

Але, як часто трапляється, життя зробило крутий поворот! Віталій влаштувався на автомийку, щоб підзаробити, — і пішло-поїхало!

Зараз Віталій справжній детейлер, знає і вміє дуже багато. А за новими знаннями і навиками приїхав до нас!



Віталію, як ти з кухаря став детейлером?

Ой, це довгий шлях! (сміється) По спеціальності я працював досить довго — і в кафе, і в ресторані. Але в нашому місті кухарем багато не заробиш. Тому, коли одружився і треба було забезпечувати сім’ю, почав шукати більш прибуткову роботу.

У 2012 році влаштувався на автомийку. Був зовсім від цього далекий, взагалі нічого не знав, навіть як тримати пістолет у руках! Поступово всьому навчився. Пропрацював на цій мийці рік. У 2015 році пішов працювати на мийку до знайомого, там навчився робити і хімчистки. Так і залишився у цій сфері.



Коли почалася війна, пішов на службу. 2 місяці тому демобілізувався. Скажу чесно, не дуже хотів повертатися на автомийку. Думаю, йде зима, холодно, увесь час у воді…

Але запропонували роботу в студії детейлінгу «Automax. Detailing», яка не так давно у нас відкрилася. Спокусило те, що власник одразу ставив за мету робити детейлінг високої якості, та й умови хороші. Зараз я керуючий цієї студії.

Які послуги надаєте і які плануєте вводити?

Робимо мийку і хімчистку, миємо двигуни. Я приїхав навчитися поліруванню, і по приїзду запускаємо й цю послугу. Трохи пізніше ще буде поклейка антигравійної плівки.

Як обирав, де навчатися?

Обирав власник студії. Він давно моніторив цю сферу і вибрав «Carclean Academy».

Твої враження від навчання?

Коли тільки приїхав, було страшно. Не знав, чого очікувати, який інструктор буде, як взагалі до мене будуть тут відноситися. Але все супер! Тренер розповідає доступно і зрозуміло. Можна перепитати, якщо щось не зрозумів, він спокійно пояснить. Я задаю дуже багато питань, і на всі він дає відповідь.



Важливо, що комфортно спілкуватися, немає такого, що «я тренер і я тут головний». Та й група підібралася чудова. Почуваюся, як в компанії друзів.


Загалом у мене враження дуже хороші! Тепер хочеться всіх наших працівників відправити на таке навчання (сміється).

Знаю, що я точно ще до вас приїду на інший напрямок!

Завжди раді!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.