1
Випускники «Carclean Academy»: Олександр Усік (м. Чернівці)

У часи, коли багато українців виїжджають за кордон, так цінно, коли хтось їде додому, щоб працювати і розвиватися тут!

Наш студент Олександр Усік більше 5 років жив і успішно працював в Англії. Зараз повернувся в Україну і планує відкрити студію детейлінгу у рідному місті Чернівці! Перший крок до цього — навчання в «Carclean Academy»!



Олександре, чому саме детейлінг?

Довелося попрацювати у цій сфері, і мені вона дуже сподобалася! Загалом автомобілі — це моє. Почав займатися ними у 2017 році, коли переїхав в Англію. Спочатку працював на мийці, потім перейшов у детейлінг. Через певний час вирішив повертатися в Україну і відкрити студію у нас. Але, щоб почати щось своє, потрібно бути впевненим, що ти знаєш, як це все організувати. Ось приїхав на навчання.

Як дізнався про «Carclean Academy»?

Народне радіо (сміється). Ще будучи в Англії, спілкувався з одним земляком. Він розповів мені, що навчався в Луцьку і дуже задоволений. Я знайшов ваші контакти в інтернеті, зателефонував і записався.

Чи виправдалися твої сподівання від навчання?

Безперечно! Я вже мав певну базу знань, потрібно було вдосконалити навики і дізнатися певні нюанси. Тренер побудував навчання конкретно під мої запити. Дізнався багато нового і тепер впевнений, що можу стати і працювати.



Загалом враження дуже позитивні. Все чітко і результативно, немає «води», нудної теорії. Тобі показали, розказали, і ти практикуєшся, в ході роботи запитуєш, що незрозуміло, і отримуєш відповіді. Супер.

Що плануєш одразу після навчання?

Хотів би влаштуватися на роботу в професійну детейлінг-студію, щоб побачити, як воно все працює — від прийому автомобіля в роботу до видачі клієнту. Ну і набути досвіду. Паралельно підшуковую приміщення для власної студії.

Бажаємо успіхів! Завжди готові підтримати!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.