1
Випускники «Carclean Academy»: Назар Доманський (м. Вараш)

Потрібно не боятися пробувати себе в чомусь новому. Тільки так знайдеш справу, яка дійсно до душі, — впевнений Назар Доманський з м. Вараш. Він приїхав на навчання в «Carclean Academy», щоб втілити свою давню мрію! Яку — читайте далі!



Назаре, розкажи про себе. Хто ти за освітою і чим займаєшся?

— Вступав на зварювальника, вийшов слюсарем. А в підсумку працюю айтішником. Це хороша робота з достойним заробітком, але мені не дає спокою мрія відкрити власну детейлінг-студію. Вже років 3 виношую цю ідею.

Раніше працював з авто?

Перша моя робота була на мийці обслуговування у м. Луцьк, коли був студентом. Згодом працював у студіях детейлінгу в Києві та Одесі. Там навчився робити хімчистки. Зараз займаюся цим у рідному місті Вараш. Нещодавно переїхав в більше приміщення і хочу розширити спектр послуг. Для цього приїхав на навчання по поліруванню та реставрації відколів.



Чому вибрав «Carclean Academy»?

Знаю про вас вже давно. Їздив на навчання повз вашу студію і думав: от би сюди потрапити! Стежив за Академією в Інстаграмі, подобається рівень роботи. Великий плюс, що тут надають житло. Тому обрав навчання у Луцьку. Тим більше місто мені знайоме і близьке.

Поділися враженнями від навчання.

Все круто, все подобається! Я тут як вдома. Трохи переживав за полірування: теорію знав, але практики не було. Завжди боявся наробити помилок.

На навчанні спочатку було страшнувато, але потім звик. Тренер поряд, щось підкаже. Щось не виходить — одразу мені пояснює і показує. Поступово розумієш, куди та машинка проситься і що тобі треба робити. Комфортна атмосфера, всі дуже дружелюбні. Я задоволений.



Чим займешся одразу після навчання?

У мене вже черга з машин друзів (сміється). Буду їх робити і набувати досвіду. Паралельно закуплятиму обладнання і готуватимуся до відкриття власної детейлінг-студії.

Успіхів тобі, Назаре! Ми на зв’язку!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.