Випускники «Carclean Academy»:Іван Попович (м. Івано-Франківськ)

Продовжуємо серію відгуків про курс «Поклейка антигравійної плівки» від наших випускників! Враженнями від навчання поділився Іван Попович з м. Івано-Франківськ!



— Працюю в сфері автомобілів вже більше 9 років. Продавав авто, тривалий час займався хімчистками. Ще рік тому планували запустити на нашій станції послугу поклейки антигравійної плівки, але відклали через війну. Зараз таки наважилися. Щоб надавати послугу якісно, вирішив пройти навчання.

Курс в «Carclean Academy» мені дуже сподобався! Маю досвід навчання по хімчистці в іншій школі, там було в групі більше 20 людей! Зрозуміло, що тренер не міг всім дати ради.

Тут нас в групі п’ятеро. Як на мене, оптимальна кількість учасників, коли тренер кожному може приділити максимум уваги. Всі мали змогу попрактикуватися і, якщо щось не виходить, запитати і отримати детальну відповідь.



Тренер дуже досвідчений, знає багато корисних лайфхаків, якими поділився з нами. Загалом на курсі було багато цінної інформації. Важливо, що наш тренер надалі залишається з нами на зв’язку, і у будь-який момент можна звернутися до нього за порадою.



Чесно, буду рекомендувати вас усім!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.