1
Випускники "Carclean Academy": Ілля Бишевець (м. Київ)

Чим більше знань, тим більше можливостей, — переконаний Ілля Бишевець з м. Київ. Тому, паралельно з навчанням на юридичному факультеті, він вирішив здобути ще й навики детейлінгу в «Carclean Academy»!



Ілле, ти майбутній юрист, і сфера автомобілів ніби має бути тобі далека. Чому ти вирішив навчатися детейлінгу?

Батьки мають автомийку, тому авто є невід’ємною частиною мого життя. Мені цікаво все, що стосується машин, і подобається з ними працювати. Так, основною професією я вибрав юриспруденцію, але ж можна додатково реалізувати себе і в іншій сфері. Аби було бажання.

Маєш досвід роботи з автомобілями?

Доводилося мити автомобілі (сміється). А ще пробував полірувати квадроцикли. Але так як досвіду ніякого не мав, кілька разів спалив лак. Тоді й з’явилася думка пройти навчання. Але думати то думав, а до діла не доходило.



А як все ж таки наважився?

Одного вечора сидів, гортав соцмережі. Натрапив на сторінку «Carclean Academy», зацікавився і загорівся бажанням сюди поїхати. Зателефонував і записався.



Сподобалося навчання?

Так, дуже. Круто, що є можливість попрактикуватися. Не так, що тобі просто розказали і показали, а ти тільки дивишся. Тут все робиш сам, а тренер підказує, як краще зробити, а чого робити не варто. На мою думку, це набагато результативніше.



Важливо, що в «Carclean Academy» видають сертифікати про пройдене навчання. Є багато таких студій, де ніби навчають, а підтвердження цьому ніякого не дають.

Де плануєш застосовувати отримані знання?

Загалом я вчився для себе, але, думаю, в сімейному бізнесі буде де (сміється). Можливо, з часом один бокс повністю відведемо під детейлінг.

У майбутньому ще хочу навчитися клеїти плівку, це дуже перспективний напрямок. Приїду до вас знову. І взагалі, хочу порекомендувати Carclean Academy» тим, хто хоче навчитися професійному детейлінгу! Мене тут все більш ніж влаштовує.

Дякуємо за добрі слова і щиро бажаємо здійснити всі свої мрії!


«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.