1
Випускники «Carclean Academy»: Володимир Антонишин (м. Тернопіль)

Детейлінг — це чудовий варіант додаткового заробітку, — впевнений наш випускник Володимир Антонишин з м. Тернопіль. Він працює водієм автобуса і планує займатися автомобілями паралельно з основною роботою. Ну а за знаннями та вміннями приїхав в «Carclean Academy» на курси «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру»!



Володимире, чому вирішив займатися детейлінгом?

Певний час працював на швидкій, де робота позмінна. Ось і подумав: це ж можна ще щось робити у вільний час! Зараз дуже розкручена тема з перепродажем вживаних авто, і є дуже багато роботи з поліруванням і хімчистками. Мені це цікаво, чому б і не спробувати? Але ж треба якесь поняття мати, тому й приїхав на навчання в «Carclean Academy».



Як вибирав, де навчатися?

Шукав інформацію про школи в інтернеті. Так дізнався про вас. Почитав, подивився, і вже інші варіанти навіть не розглядав. Сподобалося, що тут є індивідуальне навчання, що надають житло. Та й відгуки про «Carclean Academy» дуже хороші.



І які твої враження?

Все чудово. Круто, що багато практики і що тренер постійно поряд. Все детально пояснюють і показують, кожен навик ретельно відпрацьовується. Тепер треба руку набити. Потрібно хоча б одну машину самому зробити. Ось я на навчанні сполірував капот і вже почуваюся впевненіше (сміється).



Чи отримав від навчання те, чого очікував?

Так, і навіть більше! Багато для себе відкрив нового, про що раніше навіть не чув. Дуже уважне відношення до учнів, та й атмосфера чудова.



Переконався, що навчитися у професіоналів набагато зручніше і вигідніше, ніж щось там пробувати самостійно.

Де плануєш застосовувати отримані знання?

Хочу зняти гараж, приганяти автомобілі і робити на продаж. Поки що буду робити це у вільний від основної роботи час. А далі буде видно.

Успіхів тобі, Володимире! У тебе все вийде!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.