1
Випускники «Carclean Academy»: Андрій Дуднік (м. Маріуполь)

Хтось приїжджає в «Carclean Academy» підвищити кваліфікацію, а хтось лише відкриває для себе цю сферу. Ось, наприклад, наш випускник Андрій Дуднік з м. Маріуполь раніше ніколи не працював з автомобілями. Але чому б і не спробувати?



Андрію, чому вирішив навчатися детейлінгу?

Ринок авто і все, що з ними пов’язано, стрімко розвиваються. І зараз ця сфера дає можливість реалізуватися і заробляти. Війна змусила багато що переглянути. Мені потрібна робота, і детейлінг — це сьогодні один з найкращих варіантів. Вирішив пройти навчання і подивитися, як все відбувається і з чого починається.

Чому вибрав «Carclean Academy»?

Мені вас порекомендував друг. Він займається клінінгом, також цікавиться сферою детейлінгу. Розповів, що в Луцьку є хороша школа. Я йому задавав питання професійні, і він відповів: «Краще піди і хай тебе навчать, ніж зробиш масу помилок, за які доведеться платити. Професійне навчання обходиться дешевше, ніж виправлення помилок».



Вирішив спробувати. Спочатку приїхав сюди, подивився, що тут відбувається і як ви працюєте. Все сподобалося і записався на навчання.



На яких напрямках навчався і чому вибрав саме їх?

Пройшов курси «Детейлінг екстер’єру» та «Детейлінг інтер’єру». Це основні, найбільш затребувані послуги.



Розкажи про навчання і загалом враження від Академії.

Враження дуже позитивні. Дружний колектив, уважні тренери, хороше ставлення до клієнтів. Дають максимум інформації, відповідають на всі запитання.



Під час навчання дізнався багато речей, на які раніше не звертав уваги. Наприклад, очищали петлі від мазуту. Я би сам туди ніколи не поліз (сміється)! Зверху ніби все добре, а в непомітних місцях є багато бруду. Врахування таких, здавалося б, дрібниць це і є справжній детейлінг. Це те, заради чого треба було прийти повчитися. Єдине, що хотілося б більше часу.

Де плануєш застосовувати отримані знання?

По суті, я вчився для себе. Ще не знаю, де і як, але точно буду пробувати себе у детейлінгу.

Бажаємо Андрію успіхів!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.