1
Випускники «Carclean Academy»: Євген Остапенко (м. Івано-Франківськ)

Якщо вже чимось серйозно займатися, то треба робити це професійно, — переконаний Євген Остапенко з м. Івано-Франківськ. Тому він приїхав в «Carclean Academy» навчитися справжньому детейлінгу!



Євгене, чому ви вирішили займатися саме детейлінгом?

Це те, що мені дійсно цікаво і подобається. В детейлінгу захоплює як процес, так і результат. Ну і зараз ця галузь дуже затребувана — є куди рости і розвиватися.

Раніше працювали з автомобілями?

Маю справу з авто, певно, років з двадцяти. Все почалося з власної машини (сміється). Потім приганяв автомобілі з-за кордону, приводив їх до ладу і продавав. Тобто зі сферою детейлінгу я знайомий — робив полірування і хімчистку. Але це був більш «базарний» варіант.

Останні кілька років працював на станції технічного обслуговування — заміна масел, фільтрів тощо. Прийшов час нарешті відкрити щось своє (сміється).

Чому прийняли рішення навчатися і як вибирали школу?

Вважаю, що якщо вже плануєш чимось серйозно займатися, треба в цьому розумітися. Так як я хочу працювати в детейлінгу, маю все про нього знати. Тому й вирішив пройти професійне навчання.



Школу шукав в інтернеті, розглядав Луцьк і Львів. Зважив усі «за і проти» і вирішив, що їду в «Carclean Academy». Велику роль відіграло те, що тут надають житло, і відгуки випускників дуже хороші. Є кілька відомих в Івано-Франківську детейлерів, які навчалися саме у вас.

Які напрямки ви проходили?

«Детейлінг екстер’єру» і «Детейлінг інтер’єру». На мою думку, це те, що потрібно для початку роботи.

Задоволені навчанням в «Carclean Academy»?

Звичайно! Відкрив для себе багато нового. Як воно правильно має робитися, що за чим, підбір кругів і паст, та багато чого. Навчання подається доступно, кожному учню в групі приділяється багато уваги.



Навчання, проживання, відношення — все на вищому рівні. Не було такого, щоб запитав і мені не відповіли. Так само коли не виходить щось в роботі — перепитуєш по 10 раз, і тренер завжди відповідає, показує і направляє.



Так як я хочу займатися детейлінгом професійно, мені цікаво все. Стараюся вникнути в усі нюанси. І в «Carclean Academy» мені розказали все, що я хотів знати.



Які плани на найближче майбутнє?

Знайти підходяще приміщення і нарешті зайнятися детейлінгом (сміється).

Бажаємо успіху і віримо, що все вийде!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.