1
Випускники «Carclean Academy»: директор ТОВ "Талфорт Сервіс" Віталій Талько (м. Луцьк)

Є люди, які завжди прагнуть рухатися вперед і підкорювати нові вершини. Один із них — директор ТОВ «Талфорт Сервіс» Віталій Талько (м. Луцьк). Сьогодні його мета — відкрити професійний детейлінг на базі власних шинних центрів. Ну а стартувати Віталій вирішив з навчання в «Carclean Academy».



Віталію, розкажи детальніше про свою діяльність.

Компанія «Талфорт» — це сімейний бізнес, який заснований ще у 1999 році. Займаємося продажем шин для легкових і вантажних автомобілів, а також спецтехніки. Надаємо послуги шиномонтажу для легкових і вантажних автомобілів. Зараз хочемо розширити свою діяльність і додати до переліку послуги детейлінгу. А щоб якісно щось робити, потрібно це знати і вміти. Тому вирішив пройти навчання.

Вибрав «Carclean Academy», бо навчання проходить у твоєму місті?

І так, і ні. Те, що навчання на місці, звичайно, дуже добре, але є й інші причини. Про Академію знаю давно, стежу за вами у соцмережах, чув багато позитивних відгуків і про навчання, і про студію «Carclean». Партнери по шинних центрах розповідали про своїх знайомих, які успішно займаються детейлінгом і навчалися саме в «Carclean Academy».

Скажу чесно, я розглядав не лише «Carclean Academy». Шукав інформацію і про інші школи. Але такого рівня більше не знайшов. І, маючи таку можливість у своєму місті, не пройти навчання то гріх (сміється).



Який курс ти обрав?

Напрямок «Детейлінг екстер’єру». Спочатку звернувся в «Carclean Academy» із запитом навчити мене поліруванню оптики і її захисту плівкою. Але потім 2 дні походив, подумав, і вирішити все ж таки пройти повний курс по екстер’єру. І дуже своїм рішенням задоволений (сміється).



До навчання мав якісь навики у догляді за авто?

З автомобілями працював, звичайно, але не в детейлінгу. Сам авто мив, звісно, але полірувальну машинку вперше взяв в руки у вас.

Як проходило навчання і чи все сподобалося?

Вчитися було цікаво, атмосфера класна. Сподобалося, що було багато практики. Коли ти робиш сам, але під контролем і з підтримкою спеціаліста, якось все дається легше і простіше.

Що запам’яталося найбільше?

Вражень дуже багато, важко виділити щось одне. Хіба, напевно, кінцевий результат після фінішного полірування особливо вразив (сміється). Я взагалі людина з візуальним сприйняттям, мені потрібно бачити ефект до і після.



А яка з послуг далася найважче?

Миття арок. Ще був трохи мандраж перед поліруванням, але в процесі він пройшов.

З чого плануєш почати свою роботу у детейлінгу?

Буду практикуватися і відшліфовувати навики. Наразі маємо у роботі кілька авто, на яких і буду працювати. Ну а, потім, як я уже казав, відкриємо детейлінг на базі шинних центрів. Можливо, спочатку це будуть окремі послуги і поступово будемо додавати нові. В майбутньому хотілося б щось подібне до вашої студії, такого ж рівня.

Бажаємо успіхів і завжди підтримаємо!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.