1
Випускники «Carclean Academy»: Борис Миронюк (м. Нетішин)

Щоб життя було кращим, треба щось для цього робити, — вважає випускник «Carclean Academy» Бориc Миронюк з м. Нетішин Хмельницької області. Тому коли його бізнес «просів» через війну, вирішив навчитися детейлінгу і спробувати себе в цій галузі.



Детальніше — у нашій розмові.

Борисе, розкажи про себе.

Вже близько 4 років займаюся пригоном автомобілів з США. Але у зв’язку з теперішніми обставинами обсяги роботи значно впали. Це зрозуміло, адже в країні війна. Але й у такі складні часи потрібно щось робити і кудись рухатися. Вирішив спробувати себе у сфері детейлінгу, адже б/в автомобілі практично завжди потребують вдосконалення. Раніше за потреби залучали спеціалістів зі сторони. Зараз хочемо робити все самі.
Почнемо з хімчистки і будемо потрохи додавати послуги.



Як виникло рішення пройти навчання?

Якщо чесно, спочатку думав купити хімію і пробувати сам. А потім зрозумів, що то вийде надто дорого. Одна зіпсована стеля — то половина вартості професійного навчання. Ну і, як наслідок, будуть втрачатися клієнти і репутація. Набагато вигідніше один раз якісно навчитися і спокійно працювати.



Про «Carclean Academy» дізнався з Інстаграму. Почитав відгуки, зателефонував і зрозумів, що мені це підходить. Рішення їхати на навчання прийняв досить швидко. Записався на курс «Детейлінг інтер’єру».



Хоч більше займаюся розвитком бізнесу, а не його практичною частиною, вирішив пройти навчання особисто. Цьому є кілька причин. По-перше, щоб ефективно організувати роботу, треба розуміти, що і як саме потрібно робити. По-друге, маючи відповідні знання і навики, я зможу сам навчати своїх працівників. По- третє, ці знання залишаться зі мною, а не підуть разом з недобросовісним працівником, який навчився за мій кошт, а потім вирішив відкрити власний бізнес. Не секрет, що таке буває досить часто.

Чи отримав ти в Академії те, що очікував?

Безперечно. Навчання виклало все по поличках. Вважаю, що воно варте тих коштів, які я заплатив. Все зрозуміло, доступно і професійно.
На будь-які послуги я дивлюся з двох сторін: що отримує клієнт і яким чином це подається. В «Carclean Academy» і клієнт отримує по максимуму, і подача дуже якісна і красива. Все продумано до дрібниць.



Проживання, харчування — все чітко (сміється). Та все сподобалося!

Які подальші плани?

Зараз дуже складно щось планувати. Найближчим часом буду відпрацьовувати навики. Наразі в нас є кілька автомобілів, які потребують хімчистки — буду тренуватися і разом навчати свого напарника. Введемо цю послугу і, можливо, буду навчатися чомусь новому. Хочу відкрити власну детейлінг-студію, але все треба робити поступово.



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.