1
Випускники «Carclean Academy»: Євгеній Франкевич (м. Рівне)

Хочу, щоб люди їздили на красивих і доглянутих автомобілях, — поділився з нами наш випускник Євгеній Франкевич з м. Рівне. І ми хочемо, для цього і працюємо!

Євгеній пройшов у нашій Академії детейлінгу навчання за напрямком «Реставрація шкіри і пластику». Ми розпитали, чи сподобалося йому в «Carclean Academy» і де планує використовувати здобуті знання.



Євгенію, розкажи про себе.

Вже тривалий час займаюся продажем авто з Європи і планую дещо розширити свою діяльність. Дуже люблю автомобілі, подобається працювати з ними, тому хочу спробувати себе у сфері догляду за авто.

Чому вирішив навчатися і чому саме цей напрямок?

Навики самі по собі не з’являться (сміється). Краще одразу пройти професійне навчання, ніж набувати знання методом проб і помилок. Це і легше, і вигідніше.



Вибрав курс по реставрації шкіри і пластику, бо це цікаво і перспективно. Зараз мало хороших спеціалістів у цьому напрямку, а попит на послугу є.

А чому обрав «Carclean Academy»? Як дізнався про нас?

Про «Carclean Academy» дізнався з Instagram, коли шукав інформацію стосовно навчання. Дуже сподобалося те, що ви робите. Також вашу Академію радили мені знайомі, які працюють у цій сфері.

І які враження?

Чудові! Все дуже цікаво і дуже класно. Навчання зрозуміле і доступне, тренер все детально пояснює і дає відповіді на всі запитання. Атмосфера в Академії дружелюбна і позитивна, комфортно тут перебувати.



Проживання, харчування — все на високому рівні. Ще й сусіди по кімнаті дуже сподобалися (сміється).

Які подальші плани?

Буду пробувати себе в сфері детейлінгу — освоювати на практиці отримані знання і навики по реставрації шкіри. В майбутньому планую пройти навчання по екстер’єру і поклейці антигравійної плівки. Хочеться, щоб люди могли купити красиві і доглянуті автомобілі, навіть якщо вони б/в.

Підтримуємо і бажаємо Євгенію успіху!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.