1
Випускники Carclean Academy: Олексій Тарасенко (м. Дніпро)

Студенти Carclean Academy — люди найрізноманітніших професій! От, наприклад, Олексій Тарасенко з м. Дніпро — професійний кухар з великим досвідом роботи. Що спонукало до настільки радикальної зміни діяльності і чим привабив саме детейлінг — у нашій з ним розмові!



Олексію, розкажіть про себе.

За професією я кухар, тривалий час працював у ресторанній сфері. У певний момент зрозумів, що хотів би щось змінити у житті. Ну і вирішив змінити роботу) Пішов працювати на шиномонтаж. Спочатку було досить важко, але цікаво. Вирішив іти далі і працювати з автомобілями професійно. Але так як практично нічого про догляд за авто не знаю, вирішив навчатися.

Чому саме детейлінг?

Захоплює процес перетворення, коли середньостатистичне авто перетворюється на шикарне.

Чому вибрали Carclean Academy?

По-перше, давно стежу за Академією у соцмережах. По-друге, подобається ваша відкритість — є багато фото і відео з навчання, за першою вимогою надають максимум інформації. По-третє, дуже багато позитивних відгуків від людей, які навчалися в Carclean Academy.



Які ваші особисті враження?

Дуже позитивні! Чудове відношення і уважність до учнів, відповідальний підхід до навчання, чисті, сучасні, обладнані приміщення. Все супер!



Ви навчалися на напрямку «Детейлінг екстер’єру». Що найбільше сподобалося і що було найважчим?

Важко не було взагалі;) Можливо, трохи втомлювався, але це компенсувалося моєю зацікавленістю і насиченістю програми. До того ж завжди поруч тренер, який і допоможе, і підкаже, і підстрахує.

Найцікавішим, звичайно, було полірування. Результат до і після — це неперевершені емоції!



Які плани на майбутнє?

Планую попрацювати у професійній детейлінг-студії, набути практичного досвіду і навиків. Звичайно, хотілося б щось своє, але всьому свій час.

Віримо, що все вийде!



«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.