2
- Зі школи мріяв займатися автомобілями, - випускник Carclean Academy Назар Нестер

Carclean Academy – це улюблений детейлінг, неординарні люди і надзвичайно цікаві життєві історії, якими ми хочемо поділитися з вами! Знайомтеся – наш випускник Назар Нестер з м. Теребовля, що на Тернопільщині.



Назар приїхав у Carclean Academy на навчання за напрямками “Детейлінг екстер’єру” та “Детейлінг інтер’єру”. Певний досвід догляду за автомобілями хлопець вже мав – його батьки займаються перекупом сільськогосподарської техніки, а Назар допомагає надавати їй товарний вигляд. Бажання самореалізації та професійного росту привело у детейлінг. Але про це детальніше – від нашого випускника.



Чому вирішили навчатися детейлінгу?

Я зі школи мріяв займатися автомобілями! Полірування, нанесення захисних покриттів, наведення порядку у салоні – така робота мені дуже подобалося. Практикувався на СГ техніці, але це трохи не те.

Нещодавно ми побудували приміщення (гараж), тато каже: “Бери щось пробуй”. Чому б не спробувати, якщо випала така нагода? Довго думав, з чого ж почати, і вирішив спочатку навчатися.

Як вибирали місце для навчання?

Скажу чесно, що вибирав довго. В основному моніторив інтернет. Про Carclean Academy дізнався з Instagram. Певний час стежив за Академією, переглядав відео, читав відгуки. Наважився, заателефонував, розпитав і записався на курс “Екстер’єр+Інтер’єр”. Ось я тут.



Які ваші враження від навчання?

Скажу коротко – все класно і дуже цікаво. Тренери надзвичайно уважні, стараються максимально повно відповідати на всі питання. Якщо не зрозумів, як робити, показують стільки раз, скільки треба.



Що найбільше сподобалося і запам’яталося?

Вперше дізнався про таку річ як автоскраб;) Раніше з таким працювати не доводилося.

В екстер’єрі особливо цікавим для мене було полірування і нанесення захисних покриттів. А ще – чищення дисків, підвіски і колісних арок.




Якщо говорити про інтер’єр, ніколи не думав, що можна так вичистити всі куточки! Дуже корисним досвідом була робота з професійним обладнанням – торнадором, вибивним пістолетом, екстрактором і, звичайно, парогенератором. Планую все це використовувати у своїй роботі.



Як ви уявляєте власну детейлінг-студію?

Спочатку буде 2 машино-місця. Планується хімчистка, полірування і нанесення захисних покриттів. Коли доведемо до ідеалу ці послуги, будемо розширюватися. І, думаю, приїдемо до вас знову.


Бажаємо успіху і раді будемо новій зустрічі!

Carclean Academy – ваш путівник у світі детейлінгу!


Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


31 комментарий

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.