1
Випускники «Carclean Academy»: Орест Гречин (м. Львів)

«Всім подобається їздити у чистому автомобілі, а мені – робити його чистим», — говорить наш студент Орест Гречин зі Львова. Він вирішив зробити своє захоплення професією і приїхав в «Carclean Academy» на курс «Детейлінг інтер’єру».



Варто зазначити, що Орест – не новачок у сфері догляду за автомобілями. Але про це розповість він сам.

Оресте, чим ви займаєтеся?

З 2012 року маю бізнес в Карпатах, м. Славське. Спочатку працював на автосервісі, потім відкрив свій шиномонтаж, а за 2-3 роки – мийку.

Чому вибрали детейлінг?

Обожнюю гарні, доглянуті автомобілі. Отримую задоволення, коли машина чиста виїжджає з мийки. Спробував себе у цій сфері і зрозумів, що це моє. Надалі хочу вдосконалюватися і дізнаватися щось нове. Вирішив навчитися детейлінгу інтер’єру.



Що стало ключовим моментом при виборі місця навчання?

Навчанням цікавився давно. Розглядав Київ, Одесу і Луцьк. Читав відгуки, переглядав інформацію. Зупинився на «Carclean Academy» через кілька причин: індивідуальний підхід, відкритість і їхати найближче;)

Які враження від Академії та навчального процесу?

Дуже подобається! Якась тут особлива атмосфера – дуже тепла і дружелюбна.



Щодо навчання – важко, але цікаво. Так як раніше очищенням салону не займався, для мене все вперше.

Звичайно, певну теоретичну інформацію мав і до навчання – читав, дивився відео. Але вважаю, що краще вчитися у професіоналів, ніж на своїх помилках. Ми з Анею (тренер Анна Кравчук) детально розібрали і пропрацювали всі етапи. Так що тепер знаю, як робити правильно.




Розумію, що багато питань буде виникати в процесі роботи. Але тепер я можу звернутися за порадою до тренерів «Carclean Academy».

Які плани на майбутнє?

Спочатку планую попрацювати у цій сфері у Львові. Треба набратися досвіду, придивитися до ринку, що ще потрібно і що актуально. А потім буде видно. Планів багато, але всьому свій час. Для початку треба втілити у життя отримані знання.

Бажаємо Оресту успіху у новій справі!

«Carclean Academy» — ваш правильний путівник у світі детейлінгу!

☎️ +38 050 15 99 888, +38 096 15 99 888, +38 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.