+27.35

Сarclean г. Луцк Сarclean г. Луцк (ТОВ "Карклин Украина")

1
Детейлінг першого електромобіля Mercedes-Benz EQC

Подвійний захист автомобіля від ультрафіолету, дорожнього бітуму, гравію, піску, пилюки, біологічних та хімічних забруднень. Mercedes тепер у повній безпеці завдяки новітнім препаратам від Nanolex та антигравійній плівці FlexiShield.


Починаємо з підготовки автомобіля. За допомогою Nanolex Final Finish очищаємо поверхні від статичного пилу. Після цього проводимо чистку синтетичною глиною. Щоб покращити ковзання та запобігти пошкодженням поверхні використовуємо лубрикант Clay Lube.


Поверхня автомобіля готова до проклейки антигравійною плівкою FlexiShield, яка захищає авто від подряпин, потертостей, сколів та забруднень. Досягнути найкращого результату нам допомагають професійні інструменти для проклейки плівки Yellotools.



Після нанесення керамічного покриття Nanolex Si3D на кузов та Si3D HD на диски, автомобіль захищений від ультрафіолету, кислот, налипання дорожнього бруду та має гідрофобні властивості. Повертає насичений колір та блиск. Для покращення взаємодії захисного покриття з ЛФП використовуємо Optimizer.




Приступаємо до роботи над скляними поверхнями. Покриття “антидощ” Ultra Glass Sealant від Nanolex забезпечить відмінну видимість при будь-яких погодних умовах та захистить скло від дорожнього бруду.


Тепер Mercedes-Benz EQC має потужний захист і виглядає неперевершено завдяки професіоналам Carclean та якісним препаратам і обладнанню.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.