+27.35

Сarclean г. Луцк Сarclean г. Луцк (ТОВ "Карклин Украина")

2
Дезінфекція та стерилізація транспорту професійним обладнанням у м. Луцьк

В умовах карантину дезінфекція транспорту надзвичайно важлива: для підвищення безпеки та збереження здоров’я водія та пасажирів салон автомобіля потрібно не лише якісно очистити, а й максимально стерилізувати.


Ми проводимо очищення та дезінфекцію усіх поверхонь в інтер’єрі за допомогою парового обладнання Tecnovap.



Парогенератори Tecnovap – це потужне та інноваційне, сертифіковане обладнання, у ефективності якого переконалися в усьому світі. Яким чином воно діє?

Пар з високою температурою легко проникає у найбільш важкодоступні місця – в матеріал, під оббивку, в повітроводи тощо – розщеплює забруднення і знищує шкідливі мікроорганізми.



Зокрема, доведено, що обробка поверхні паровим обладнанням Tecnovap зупиняє бактерицидну (синегнійна паличка, стафілокок золотистий, ентерококи, кишкова паличка) та туберкульозну (мікробактерії Терра та Авіум) активність.

Також обробка паром має фунгіцидну (протигрибкову) та спороцидну дію.



Після обробки парою салон практично стерильний! А щоб ваш автомобіль був повністю безпечним, після детейлінг-очищення салону обов’язково проводимо озонування, яке додатково дезінфікує всі поверхні, знищує віруси та бактерії, а також нейтралізує неприємні запахи.



Захистіть себе та своїх близьких за допомогою ідеальної чистоти навколо!

Запис на парове очищення та дезінфекцію салону автомобіля у м. Луцьк по телефону +38 068 027 72 22.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.