1
Детейлінг чистка двигуна парою!!!



Стежити за станом і чистотою свого автомобіля — це не просто примха, а необхідність, причому мотор не є винятком. Однак цю процедуру не варто робити часто. Чистка двигуна — відповідальний процес, виконання якого необхідно довірити лише професіоналам, тому що найменша помилка може дуже дорого коштувати.
Двигун дуже важлива складова частина Вашого автомобіля і тому він потребує особливого, делікатного догляду.
Чому потрібно чистити двигун:
— якщо розглядати бруд, який утворюється на автомобільній електропроводці, то він здатен досить сильно ускладнити запуск мотору, так як відбувається витік електричного струму в системі;
— бруд на двигуні ускладнює контроль за витоком технічних рідин і в разі виникнення несправності, власник авто не зможе вчасно помітити неполадки і, як наслідок, ризикує отримати більш серйозні проблеми;
— відкладення бруду ускладнюють тепловіддачу мотора і збільшують шанси на його перегрів, таким чином прискорюється процес зносу двигуна і його вузлів;
— дуже важливим моментом чистого двигуна є те, що він менш пожежонебезпечний;
— естетична складова, адже приємно, відкривши капот, бачити сяюче серце автомобіля, а ось якщо там, всупереч очікуванню, при відкритті виявиться брудний шматок мазуту, навіть самий привабливий зовнішній вигляд втратить свою бажаність і привабливість.



З огляду на викладене, стає очевидним, що мийки двигуна не уникнути. Тоді, принаймні, потрібно підібрати саму безпечну технологію, якою і є очищення двигуна за допомогою пари.
Чому детейлінг мийка «BathHouseCar»?
Ми не миємо двигун напором води, адже такий спосіб очищення може пошкодити електропроводку, залити блок управління, викликати корозію всередині роз'ємів, складових генератор, різних реле та пошкодити утеплювач.
Для чистки двигуна ми використовуємо пар та неагресивну і безпечну хімію з нейтральним рівнем PH! Чистка двигуна парою безпечна і це факт! Адже при такому варіанті ймовірність затоки води в генератор та проводку зводиться до нуля. Головне після процедури очищення ви будете впевнені, що Ваше авто заведеться.
Завдяки властивостям пара проникати у важкодоступні місця, чистка проводиться більш ефективно. Пар легше і швидше справляється з залишками мастил, плям пального, навіть з засохлими забрудненнями. Сама ж технологія полягає в тому, що слід обробити сухою парою абсолютно всі місця в моторному відсіку. Для цього потрібно направити шланг, з якого надходить пар під дуже великим тиском, під капот авто та обробити підкапотний простір у всіх напрямках. Загалом, даний тип мийки двигунів має дуже багато переваг і жодного недоліку, нехтувати ним не варто!
Після чистки двигуна ми проводимо консервацію двигуна та підкапотного простору. Ми використовуємо найкращі європейські засоби які захищають агрегати на тривалий термін від корозії і впливу навколишнього середовища, та відмінно витісняють вологу з будь-яких поверхонь. Після висихання поверхня підкапотного простору виглядає досконало, а колір пластику і гумових патрубків — насичено матовим з легким глянцем.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.