3
Навіщо потрібна хімчистка салону?



Багато автовласників вважають, що хімчистку салону автомобіля потрібно робити перед продажем авто, щоб надати оновлений вигляд салону, або, коли в салоні з'являються плями і різкі сторонні запахи.
Це не зовсім так, тому, що автомобіль забруднюється досить швидко під впливом негоди, тютюнового диму, розлитих напоїв, розсипаних продуктів харчування і транспортування домашніх тварин. Причиною забруднення стелі в салоні може стати кондиціонер. Та й екологічна обстановка в мегаполісах залишає бажати кращого і весь пил, що міститься в повітрі, осідає в салоні на стелі, сидіннях і ковроліні.



І всім цим ми дихаємо кожен раз, сідаючи в свій автомобіль! Забуваючи про фактори забруднення салону, ми можемо витратити багато часу на пошуки причин неприємного запаху, списуючи все на вентиляційну систему.



Своєчасна періодична хімчистка збереже салон автомобіля в ідеальному стані, і допоможе його в наслідок вигідно продати новому покупцеві, тому що чистий і доглянутий салон говорить про акуратність використання автомобіля, викликаючи більшу довіру.

Скористатися послугами хімчистки у Києві Вам пропонує детейлінг мийка BathHouseCar! Ми допоможемо зробити Ваш автомобіль чистим, а повітря в ньому свіжим. У своїй роботі ми використовуємо лише якісні та безпечні миючі засоби, а також сучасне обладнання. Гарантуємо професірналізм, якість послуг та оперативність!

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.