3
Етапи автодететейлингу (Part 1)



Автодетейлинг можна розділити на три основні етапи: внутрішній, зовнішній і детейлінг двигуна. Розглянемо кожен з них більш детально.

Зовнішній складається з очищення та надання дзеркального блиску лакофарбовому покриттю, пластиковим і хромованим деталям обробки кузова, шин і дискам автомобіля. Для найкращого досягнення цих цілей використовується великий набір автохімії та аксесуарів.
Можна відзначити три основні дії зовнішнього детейлинга:
1. Очищення потрібне для звільнення оброблюваних поверхонь від забруднень шляхом миття та обробки абразивним глиною чи автоскрабом. Глина очищає лакофарбове покриття від забруднень, які не завжди видаляються за допомогою постійних мийок: бітум, залишки комах і т. п.
2. При відповній поліровці відбувається зняття верхнього шару фарби для видалення невеликих подряпин, які з’являються під час експлуатації авто, а також виникають від недобросовісних мийників.
Цей шар видаляється ручним або машинним поліруванням з допомогою засобів різного ступеня абразивності.
3. При захисті на підготовлену поверхню наносяться рідкі або пастоподібні суміші, які утворюють на автомобілі тонку захисну плівку, яка помітно знижує прилипання до обробленої поверхні бруду, залишків
комах, бітуму, на ній не затримується вода. Захищене таким чином покриття значно менше вигоряє на сонці, набагато краще чинить опір агресивним опадам, а також менше дряпаються і легше миються.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.