3
Етапи автодететейлингу (Part 3)



Детейлінг двигуна складається з прибирання підкапотного простору та очищення двигуна парою, різними миючими засобами, універсальними очисниками. Після ретельного просушування двигуна деякі зовнішні деталі покриваються особливими захисними засобами з електроізолюючими і водовідштовхувальними властивостями.



Мийка двигуна – досить відповідальна операція, яка вимагає великої акуратності і знання розташування компонентів, що потребують захисту, тому не всі детейлери проводять її. На місця, де фарба починає лущитися або стерлася, наносять антикорозійні засоби, а при пошкодженні металу
наносять грунтовку. Бруд, жир і нагар видаляються з днища автомобіля, у тому числі з мостів, глушника і підвіски.



Також необхідно враховувати, що при хорошому стані автомобіля і його окремих елементів не всі етапи детейлингу потрібні. Так, новому автомобілю не потрібна відновлювальна поліровка, можна лише зробити чистку кузова з нанесенням захисту.



В класиці автодетейлинг не передбачає малярні і кузовні роботи, ремонт механіки і оббивки в салоні автомобіля, але багато детейлерів виконують такі роботи.
Є список операцій, що використовуються при автодетейлингу. Ці операції залежать від побажань клієнта, наявності устаткування, стану автомобіля. Список може доповнюватися та коригуватися.

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.