1
Детейлінг полірування автомобіля

Відновлююче полірування кузова автомобіля є надзвичайно відповідальним і тривалим процесом, який вимагає професійних навичок і суворого дотримання технологічного процесу, що включає широкий комплекс підготовчих робіт з використанням професійної автохімії Nanolex, Rupes, Angelwax, Scholl Concepts.

Підготовка автомобіля до полірування:
1. Безконтактна мийка автомобіля шампунем PreWash (перша фаза) від Nanolex
2. Очистка кузова від бітуму та органіки засобом Tar Remover
3. Очистка дисків від неорганічних речовин (гальмівна стружка, корозійні окислення) засобом Wheel Cleaner (Nanolex) або Revelation (Angelwax)
4. Ручна мийка автомобіля шампунем Pure Shampoo (друга фаза) від Nanolex
5. Очистка кузова і скла глиною (ClayBar) або Автоскрабом (Nanoskin)
6. Мийка автомобіля водою під тиском і турбосушка

Під час відновлюючого детейоінг полірування автомомбіля використовуються тільки найкращі пасти і розхідні матеріали Rupes, Nanolex, AngelWax, Scholl Concepts.
Перш ніж приступити до полірування дорогого автомобіля, наші спеціалісти ретельно вивчають товщину лако-фарбового покриття(ЛФП), основні пошкодження, здійснюють підбір полірувальних матеріалів, який ідеально підходить для певного типу і кольору ЛФП.
В процесі полірування автомобіля використовуються найкрутіші орбітальні полірувальні машинки Rupes (Італія), котрі, в процесі полірування, забезпечують мінімальне зняття лаку з кузова автомобіля і жодних голограм.
Бажаєте якісно відполірувати автомобіль? Тоді звертайтесь до нас!



  • нет
  • avatar
  • Поделиться
  • +10

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.