3
Хімчистка салона Парою



Автомобіль в процесі експлуатації дуже забруднюється. Це стосується не лише зовнішньої частини та килимків. Салон машини також потребує ретельного догляду. Адже навіть на чистих сидіннях збирається пил, що може викликати алергію. Тому, хімчистка салону є необхідною процедурою для вашого автомобіля.


Що пропонує «BathHouseCar»?
Студія автодейлінгу «BathHouseCar» пропонує своїм клієнтам якісну та швидку хімчистку салону з повним розбиранням салону. Що дає можливість ретельно обробити всі деталі, вимиваючи бруд та пил навіть з найнедоступніших місць.
Технологія хімчистки



Наша студія проводить хімчистку салону за допомогою двох технологій:
• сухою парою – поверхня оброблюється парою, що глибоко проникає в структуру матеріалів, видаляючи жир та залишки масла, грибок та цвіль. Для цього ми використовуємо парогенератор нового покоління TECNOVAP. Парогенератор знаходиться на відстані від 2-10 см від поверхні (в залежності від ступеня забруднення), а температура становить 30-95 градусів – завдяки чому поверхня не пошкоджується;
• аерохімчістка (пневматична) – утворюється вихровий потік, що діє за принципом торнадо, вибиваючи всі забруднення зсередини назовні. Елементи безконтактно оброблюються обладнанням перевіреної марки Tornador на відстані 2-3 см. Ця технологія є безпечною для будь-якого покриття.
Щоб досягти 100% ефекту, всі елементи проходять обробку озонатором. Відомо, що немає в світі організмів, стійких до озону. Він є найефективніший способом боротьби з мікробами!



Пам’ятайте! Хімчистка салону – це не лише чистий та естетичний вигляд, в першу чергу, — це здоров’я водія та пасажирів!

0 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.