3
Навіщо потрібна хімчистка салону?



Багато автовласників вважають, що хімчистку салону автомобіля потрібно робити перед продажем авто, щоб надати оновлений вигляд салону, або, коли в салоні з'являються плями і різкі сторонні запахи.
Це не зовсім так, тому, що автомобіль забруднюється досить швидко під впливом негоди, тютюнового диму, розлитих напоїв, розсипаних продуктів харчування і транспортування домашніх тварин. Причиною забруднення стелі в салоні може стати кондиціонер. Та й екологічна обстановка в мегаполісах залишає бажати кращого і весь пил, що міститься в повітрі, осідає в салоні на стелі, сидіннях і ковроліні.

Читать дальше →

3
Етапи автодететейлингу (Part 3)



Детейлінг двигуна складається з прибирання підкапотного простору та очищення двигуна парою, різними миючими засобами, універсальними очисниками. Після ретельного просушування двигуна деякі зовнішні деталі покриваються особливими захисними засобами з електроізолюючими і водовідштовхувальними властивостями.

Читать дальше →

3
Етапи автодететейлингу (Part 2)



Внутрішній етап включає в себе ретельну чистку і прибирання салону. Чохли та килимки також піддаються ретельному клінінгу.

Читать дальше →

3
Етапи автодететейлингу (Part 1)



Автодетейлинг можна розділити на три основні етапи: внутрішній, зовнішній і детейлінг двигуна. Розглянемо кожен з них більш детально.

Читать дальше →

3
Що таке автодетейлінг?



Автодетейлінг – це ретельне ревізія і обробка автомобіля зовні і всередині, яка складається з високотехнологічних процедур, а також з очищення, корекції елементів та подальшого захисту результатів роботи.

Детейлінг потрібен для передпродажної підготовки автомобіля, участі його в виставках, різних шоу, змаганнях, для продовження терміну служби багатьох його складових, найбільш дорогим і цінним з яких є кузов.

Застосовують детейлінг і для консервації автомобіля з метою зменшення наслідків зовнішніх руйнівних впливів при тривалому зберіганні. Правильно і грамотно зроблений детейлінг може значно збільшити або підвищити вартість автомобіля. Багато автолюбителів вдаються до таких послуг для значного поліпшення зовнішнього та внутрішнього вигляду автомобіля, а також підвищення його статусу, оскільки сяючий, доглянутий автомобіль притягує до себе погляди і приносить його власнику величезне задоволення.

Якісний та оперативний детейлинг транспорту у Києві здійснює наша детейлінг мийка BathHouseCar! Дізнатися деталі Ви можете зв'язавшись з нами за телефоном (096) 390-60-49, (096) 480-05-05.

3
Хімчистка салона Парою



Автомобіль в процесі експлуатації дуже забруднюється. Це стосується не лише зовнішньої частини та килимків. Салон машини також потребує ретельного догляду. Адже навіть на чистих сидіннях збирається пил, що може викликати алергію. Тому, хімчистка салону є необхідною процедурою для вашого автомобіля.


Що пропонує «BathHouseCar»?
Студія автодейлінгу «BathHouseCar» пропонує своїм клієнтам якісну та швидку хімчистку салону з повним розбиранням салону. Що дає можливість ретельно обробити всі деталі, вимиваючи бруд та пил навіть з найнедоступніших місць.
Технологія хімчистки

Читать дальше →

3
Поліровка Audi Q7 по системі Rupes BigFoot!!!



Автомобіль з часом виглядає не так привабливо та блискуче, як тільки після покупки. Псується лакофарбове покриття, з’являються подряпини, сколи, а колір та блиск тускніє. Різні зовнішні фактори впливають на вигляд машини, тому від цього ніхто не застрахований.



В такій ситуації допоможе полірування автомобіля. Полірування поверне вашій машині привабливий вигляд та яскравий колір. А також
захистить від небажаного впливу вологи, ультрафіолету та пилу, утворивши захисну плівку на кузові.



Читать дальше →

1
Детейлінг чистка двигуна парою!!!



Стежити за станом і чистотою свого автомобіля — це не просто примха, а необхідність, причому мотор не є винятком. Однак цю процедуру не варто робити часто. Чистка двигуна — відповідальний процес, виконання якого необхідно довірити лише професіоналам, тому що найменша помилка може дуже дорого коштувати.
Двигун дуже важлива складова частина Вашого автомобіля і тому він потребує особливого, делікатного догляду.
Чому потрібно чистити двигун:
— якщо розглядати бруд, який утворюється на автомобільній електропроводці, то він здатен досить сильно ускладнити запуск мотору, так як відбувається витік електричного струму в системі;
— бруд на двигуні ускладнює контроль за витоком технічних рідин і в разі виникнення несправності, власник авто не зможе вчасно помітити неполадки і, як наслідок, ризикує отримати більш серйозні проблеми;
— відкладення бруду ускладнюють тепловіддачу мотора і збільшують шанси на його перегрів, таким чином прискорюється процес зносу двигуна і його вузлів;
— дуже важливим моментом чистого двигуна є те, що він менш пожежонебезпечний;
— естетична складова, адже приємно, відкривши капот, бачити сяюче серце автомобіля, а ось якщо там, всупереч очікуванню, при відкритті виявиться брудний шматок мазуту, навіть самий привабливий зовнішній вигляд втратить свою бажаність і привабливість.

Читать дальше →