1
Тепер знаю, на що і на кого рівнятися, - Владислав Бондаренко, Здолбунів

Заробляти на життя тим, що дійсно подобається – хіба це не щастя? Тому ми щиро радіємо за людей, які знайшли свою ідеальну сферу діяльності. Як-от Владислав Бондаренко з м. Здолбунів Рівненської області. Влад на минулому тижні проходив у «Carclean Academy» навчання по детейлінгу екстер’єру та реставрації кузова і поділився з нами враженнями та планами.



Владе, чим ви займаєтеся наразі? Чому вирішили навчатися детейлінгу?

Останнім часом займався вантажними перевезеннями на власному авто. Але з певних причин вирішив змінити діяльність і шукав, куди ж податися. Зупинився на автомобілях – мені це завжди було цікаво. Навіть колись пробував займатися ремонтом машин, кілька разів полірував фари. Коли почув про детейлінг, вирішив – мені це підходить ідеально. Тим більше в Україні професійний детейлінг ще не дуже поширений, тому роботи вистачає.

Як вийшли на Carclean Academy?

Місце навчання обирав довго. Близько року шукав, де б то його навчитися, щоб навчили нормально. Були варіанти вчитися в Польщі, але я не хотів їхати за кордон. А в Україні не знав, куди податися.

Коротше кажучи, довго хотів-хотів-хотів, і не було куди ;) А потім, десь півроку тому, одного вечора взяв у руки телефон, зайшов в Instagram і… натрапив на сторінку Carclean Academy. Одразу не зрозумів, чому я цього раніше не бачив? Де взялося? Сприйняв це як знак! Пішов шукати в інтернеті, дивлюся – Луцьк! Взагалі супер, недалеко, можна поїхати подивитися. Приїхав – поводили, розказали, як і що. Вирішив – воно того варте. І ось я тут – навчаюся детейлінгу екстер’єру і реставрації сколів.

Складно навчатися?

Особисто мені дуже цікаво. Але, якщо чесно, на початку (десь перших пів дня) полірувати було трохи стрьомно. Спалить боявся, щоб десь не пережать, круга не зіпсувати, машинку не зламати…



Та й взагалі, як ішов на навчання, найбільше переживав, щоб по поліруванню все було нормально. Але Саша (тренер Олександр Дейнега) все показав, розказав, і якось мені відлягло, спокійніше стало.



Ще дуже вразило скрабування: я такого ніколи не бачив і не знав, що таке є.

Які ваші враження від навчання? Чи отримали ви те, що очікували?

Навчання проходить зовсім не так, як я уявляв. Думав: навчати будуть на клієнтській машині, а всі машини дорогі. Певно, дадуть пополірувати в одному місці, другому, різними кругами спробувати. І все — будеш сидіти та дивитися, як це роблять інші. А насправді дали машинку в руки – і йди поліруй, а ми будемо дивитися (сміється). Якщо серйозно, то тренер завжди поряд, спостерігає і направляє, але робиш ти все сам. І це дуже круто! Адже поки не спробуєш – не запам’ятаєш.

Ще хочу відзначити дуже хороше відношення персоналу і тренерів: всі дуже доброзичливі і ввічливі, стараються максимально надати все потрібно.

Як вважаєте, вартість навчання виправдана?

Звичайно, оплата досить висока, але де ви бачити якісне дешево? А якщо врахувати ціну матеріалів, які надає Carclean Academy, і те, що учнів годують та забезпечують житлом, вартість більш ніж адекватна.

Відкрийте секрет – які маєте плани на майбутнє?

Дуже хочу започаткувати власну справу і працювати на себе. Так що по приїзду додому буду шукати підходящий бокс в оренду. Планую працювати в Рівному – їхати зі Здолбунова усього 18 кілометрів, а можливостей значно більше. Конкуренція, звичайно, там є, але будемо брати якістю;) Тим більше тепер я побачив, на що і на кого рівнятися.



Carclean Academy – ваш путівник у світі детейлінгу!

Щоб пройти навчання детейлінгу в Carclean Academy, телефонуйте 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


  • нет
  • avatar
  • Поделиться
  • +1

2 комментария

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.