1
- Краще один раз навчитися робити все правильно, аніж 100 разів переучуватися, - Олексій Припхан, Івано-Франківськ

Що вас найбільше мотивує і підштовхує на нові звершення? Нас надихають наші студенти! Ми дуже любимо слухати і розповідати їх історії, бо кожна з них – унікальна і дуже цікава!

Хочемо представити вам людину, яка переконана, що можливо все – треба лише наполегливо працювати! Знайомтеся – Олексій Припхан з м. Івано-Франківськ. Про знайомство з «Carclean Academy» та плани на життя — у нашій цікавій розмові;)



Олексію, чим ви займаєтеся? Ваша робота пов’язана з автомобілями?

Хоч автомобілі любив завжди, всерйоз працювати з ними почав з минулого року, коли відкрив власну майстерню з видалення вм’ятин без перефарбування. Маю знайомого, який давно цим займається, і одного разу довелося побачити роботу над «градовою» машиною. Зацікавився, пройшов навчання у своєму місті і відкрив власну справу.

Що спонукало навчатися детейлінгу?

Після видалення вм’ятин часто залишаються сліди, з якими треба щось робити. Тому стандартною є ситуація, коли приганяють авто зі словами: «Робіть швидше, бо горить поліровщик! Треба гнати машину на полірування». Одного разу задумався: а чому це не можу зробити я – прямо на місці?

Швидко зрозумів, що потрібно йти далі — хоча б навчитися полірувати. Ну а після «Carclean Academy» прийшло розуміння, що хочу ще більше – надавати комплекс послуг;) Щоб, наприклад, я міг повністю зробити передпродажну підготовку авто.



Що стало ключовим моментом у виборі місця навчання?

Коли почав шукати в інтернеті інформацію, натрапив на відгуки випускників «Carclean Academy». Зацікавився, почитав, переглянув Youtube-канал. Вирішив – треба їхати (сміється).

Який послугам навчалися і чому обрали саме цей напрямок?

Як я уже казав, їхав з метою навчитися полірувати. Тому для початку вибрав «Детейлінг екстер’єру» і «Реставрація кузова без перефарбування», бо це також дуже актуально у нашому місті, де кожен другий ганяє машини з-за кордону.

Спочатку не розумів, навіщо мені навчатися мити машину. Я на мийці колись працював, мені було років 17. Думав, що я там не знаю? Кажу: мені не потрібна мийка, ви мене одразу на полірування!

Це вже в процесі дійшло, що детейлінг екстер’єру проводиться лише в комплексі, а на початку на мийку йшов не дуже охоче. Але коли поспілкувався з Іваном (тренер Carclean Academy Іван Єрьоменко), зрозумів, що я машини мити не вмію;) І не вміють мити машини на мийках, де я обслуговуюся.



Також треба провести ряд інших підготовчих робіт, щоб результат полірування порадував.

Так що якщо ви думаєте, що можна взяти машинку і одразу полірувати – глибоко помиляєтеся. Краще один раз навчитися робити все правильно і у правильній послідовності, ніж потім 100 разів переучуватися і не розуміти, що ж не так.

Які ваші враження від навчання? Чи комфортно вам в «Carclean Academy»?

Все дуже круто! Їхав – переживав: як я буду? Перший раз у Луцьку, нічого не знаю. Не знав взагалі, як це буде відбуватися. Я ж у житті взагалі поліровочну машинку не тримав у руках!

Виявилося, що це взагалі не проблема. Хлопці все розказали і показали, на будь-яке питання – вичерпна відповідь.



Зізнаюся чесно, страшно, щоб машинка не поїхала куди не треба, щоб нічого не зіпсувати… Але підтримка тренерів колосальна! Атмосфера – просто супер!




Скажімо так: заплативши за курс, ви отримуєте не лише навчання «по протоколу», але і «розбір польотів» на практиці, коли кожна помилка розбирається і відпрацьовується, коли можна спробувати різне обладнання та засоби. Та й атмосфера така, що хочеться залишитися в «Carclean Academy» надовше.

Ну й умови проживання дуже хороші: тепло, затишно, є все потрібне. До того ж центр міста, ще й поряд з Академією. Встав, вмився і пішов і навчання ;)

Вважаю, що вартість навчання більш ніж виправдана – таких знань і можливостей ви більш ніде не отримаєте.

Де плануєте використовувати здобуті знання?

В планах – однозначно власна детейлінг-студія! Я розумію, що є обмеження фінансові – воно досить витягує багато. Але повільними кроками йду до мети.

Зараз орендую бокс на одне машино-місце. На початок буду обходитися ним. Ну а на майбутнє є плани. Уже пригледів собі кльове місце;) Все буде, це просто справа часу.

Вірю, що за детейлінгом майбутнє. Люди зараз ставляться до автомобіля по-іншому, не лише як до засобу пересування. Все більше тих, хто хоче, щоб його автомобіль був особливим.

Чому б ще хотіли навчитися?

Сюди я ще однозначно приїду. Можливо, навіть із сином. Наступний крок – це буде хімчистка і реставрація шкіри. Так що зустрінемося обов’язково!



Carclean Academy – ваш путівник у світі детейлінгу!

Щоб пройти навчання детейлінгу в Carclean Academy, телефонуйте 050 15 99 888, 096 15 99 888, 067 106 78 76 (Viber, Telegram).

We love cars!

Соцмережі Carclean

We Love cars!!!


140 комментариев

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.